user Marta Crespí | Hace más de 11 años

Em va agradar molt l'ofici del dia dels nostres patrons màrtirs, ja era ben hora que hi hagués una generació de capellans on posassin sobre la taula els problemes de la realitat en la qual vivim, i si fos cada dia així, aniria més gent a missa i no només Pperos. Jo vaig deixar d'anar a missa cada diumenge perquè estava farta de sentir la paràbola del sembrador i cada dia el mateix: "Estimau-vos, tal i com jo us he estimat", i això darrer fa estona que ho sabem tots sobretot els qui encara varem anar a EGB... temes d'avui en dia fan falta més; i quan se'ls diu una veritat com un temple als polítics és llavors que remuguen... que no haguessin tocat res de la llengua que massa bé estava el tema (sempre milorable, és clar) i ara públicament se'ls recrimina i els sap un greuer, ai titons, no podran anar ni a Missa. I lo darrer: un dels llocs on sempre havien defensat la llengua i les tradicions era a l'Església... i al que no li vagi bé que no hi vagi, que també està amb el seu dret.

user CUCARELL | Hace más de 11 años

Sa meva llengo propia es es balear i es castellá, no es catalá imposat. Som sa persona mes feliç d'es món perque no som catalá insular, som mallorquí, balear i espanyol. Mi lengua propia es el balear y el castellano, no el catalan impuesto. Soy la persona mas feliz del mundo porque no soy catalán insular, soy mallorquín, balear y español.

user Catòlic convençut | Hace más de 11 años

Gràcies senyor cortès per predicar l'evangeli tal com el va dictar Jesús de Natzaret , aquest que el critiquen son els que només les va bé quant en Rouco Varela se posa a dir bajanades amb l'escut del PP al front, per favor seguesqui predicant la paraula de Déu, que no es sort el que no hi sent, sinó el que no vol escoltar.

user Cesar | Hace más de 11 años

¡ Con la Iglesia hemos topado, querido Sancho!.( El Quijote)... Curas, curitas y demas... aquello de zapatero a tus zapatos viene aqui que ni pintado. Dejad de hacer aqui lo que habeis hecho en el Pais Vasco.

user Tolo Martorell | Hace más de 11 años

Después ens queixam si a misa hi va poca gent. Amb tot el respecte, i independentment que el Sr. Cortès pugui tenir part de raó, ha de saber que a misa hi anam molts mes peperos que pesemeros o del psoe, no falta ser molt inteligents per veure això. Crec que s'equivoca amb aquests sermons, sí , fa mal al pp, però també fa mal a l'esglesia de la que ell mateix hi forma part. La meva llengua es el mallorquí, ja està bé de cultures agresores sigui la catalana o qualsevol altre.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

Todos los políticos del PP son una pandilla de infelices.

user samantha | Hace más de 11 años

Gracies Sr.Cortes.Gracies, per dir ses veritats. Llastima que els politics del pp de Buger no varen tenir sa mateixa valor. I diuen que s'esglesia va enrera. Els capellans del carrer van per davant. Gracies, moltes gracies.

user No a la vostra merda de "progrés". | Hace más de 11 años

No encontrará la felicidad el que desprecia la ecología y la destruye como hace Repsol en Puertollano y los políticos en Mallorca a cambio de 30 monedas.

user Al Cesar lo que es del Cesar | Hace más de 11 años

¿Es valida la misa para un cristiano cuando la ofia un politico?

user ¡Es más politico que cura! | Hace más de 11 años

El capellà Santiago Cortes, tot és dels capellans que es creu que tot el que ell digui des del pulito és "dogma de fe" i que ningú li pot contradir, que es pot esperar d'una persona simpatisante del PSM i afiliada a l'Obra cultural Balear i ..., després ha repartir la comunuión. Y ahora en castellano para que lo entienda todo el mundo: El cura Santiago Cortes, aun es de los curas que se cree que todo lo que él diga desde el pulito es "dogma de fe" y que nadie le puede contradecir, que se puede esperar de una persona simpatisante del PSM y afiliada a la Obra Cultural Balear y..., despues ha repartir la comunuión