user Miquel Àngel | Hace más de 11 años

Hi ha molt que comentar, ja que heu dit mil coses sense gaire sentit. Som molt més dels que sortim a la foto, el que passa és una cosa tant normal com que la gent treballa, té obligacions o viu molt enfora, per lo qual és tonteria fer un trajecte més llarg temporalment que l'acte en si. Llavors, una idea que he vist de ridiculització. A l'imatge surten persones molt preparades, estudiants de veterinària, treball socials, enginyeria d'edificació, físics, doctorats i amb projectes i feines fetes a la uib i fins i tot professors. Crec que la ridiculització orquestada per aquí no té sentit, ni motius raonables. Per altra banda s'ha dit per aquí que ploram i en cap cas és així, esteim orgullosos del que vam fer i pels motius que ho vam fer. El que feim és defensar una situació que s'ha creat, sí, desde una visió política i persecució política. Les paraules descrites pels distints dirigents del PP, en aquest cas, ho reflexen. * EX-delegat del Govern(Rodríguez): "Sen's ha acabat la paciència" * Delgado: "Que no es queixin tant i que estudiïn, que és la seva feina", impulsant l'idea de la passimónia i la de no poder dir el que es pensa, que si pagues no et pots queixar(una idea molt democràtica cert?). Per altra banda si tots vosaltres estau d'acord amb totes les retallades que s'estan duent a terme en tot l'estat i en tots els àmbits, allà voltros, no sé què pensar de vosaltres. La veritat, una situació en que es salven amb centenars de milers d'€ bancs i es destrueix tot el que es va guanyar durant els darrers 40 anys fa bastanta llàstima, i molta més que gent com vosaltres no es senti resposable a demostrar el descontent, que jo pens que és la posició adequada ja que és insostenible i inadequada per aconseguir un futur prósper. Per altra banda he de dir que una cosa que s'ha dit per aquí de que l'eduació balear està a la cua dels nivells que tocarien, com passa a tot l'estat respecte a Europa(encara que aquí encara és més dramàtic). Sobre aixó s'ha de dir, i com es poden defensar les retallades amb aquesta defensa. Si esteim a la cua d'Europa en ensenyament lo lógic i per poder revertir aquest numeros negres és invertir molt més i no pas retallar. No hi ha cap ni peus en les polítiques que duen o han duit a terme els principals partits polítics de l'estat i de les comunitats autónomes són denigrants i irrespetuoses. Vosaltres heu de decidir què voleu, un bon futur havent hagut de moure's, o un futur negre havent estat assegut a la cadira mirant la caixa tonta i llavors(en un temps futur) deprimir-se i criticar com estaràn tots els serveis públis i el sistema estatal, bancari, educacitu, sanitari, etc. La decisió és vostra. La bona opció, no quedar-se a la cadira.

user Apoyo al pollo. | Hace más de 11 años

El grupito de once exige impunidad para el grupúsculo de 46 encausados. Y yo y mi canario, junto con mi perro exigimos que mis impuestos no vayan al UIB ni a la OCB y además pido imperiosamente que dimitan todos los que me dé la gana. Ilusos.

user BAY BAY ZOMBIS | Hace más de 11 años

LA unica persecucion es la persecucion invasora catalana que tiene comido el coco a los zombis en la universidad sois los frikis del campus no llegais ni a la docena,todo bandalo se camufla en la noche para sus cechorias de pintadas pero lo cierto es que dais pena.QUE por mucho que griteis al tonto la colleja no se la quita nadie y que page por allanamiento publico

user CercauResponsables | Hace más de 11 años

I mentres ès quatre replagats de s'OCB,UIB i STEI a viure des cuento. Si jo vos son pare d'un d'aquets infants cercaria ets instigadors i els hi feria pagar a ells. Se vou d'una hora enfora que an aquets al.lots els han manupilat i instigat per actuar de forma violenta, hem d'exigir que surtin ets responsables.

user Andreu2 | Hace más de 11 años

Si la ha hecho que la paguen, ¿Porque han de ser diferentes a los demás ciudadanos? Poco deben estudiar estos si son tan sesgados.

user cruzcampero | Hace más de 11 años

Todo acto tiene sus consecuencias. Si ocupan ilegalmente una consellería a modo de protesta han de enfrentarse de igual manera a lo que dictamine un juez y no llorar tanto.

user jose | Hace más de 11 años

¿persecución política? estamos tontos o que? señores que "okupan" un edificio publico por la fuerza, que se niegan a desalojarlo... eso son maleantes de poca monta, y todo lo que les pase bien empleado les está. Más estudiar y menos hacer el bobo, que así nos luce el pelo en europa "beneits" jajajaja

user seny | Hace más de 11 años

¿Sabéis lo mas sangrante? que todas estas manifestaciones son para "EXIGIR" una educación de calidad, eso, en una comunidad autónoma que esta en la cola en resultados escolares y de las últimas de Europa. Es estudiando como se adquiere la cultura y estos y quienes les apoyan siguen creyendo en la ciencia infusa. Así seguiremos contando con "sabios" que aseguran que el río famoso que inspiro un vals y que pasa por Viena es el "TAMESIS" (por si me lee alguno de estos iluminados, que lo dudo, es el Danubio).

user el xeremier | Hace más de 11 años

pues se ve que los que hicieron la gamberrada ya no están por la labor porque en la foto solo salen cuatro gatos y hay 46 encausados, pero los hay, que son tan simples, que no escarmientan ni en cabeza ajena, "petitons"

user stop al cenizo | Hace más de 11 años

Ellos quieren justicia especial -maulet- inmunidad total, se creen agentes 00, pero hay que ser muy hombre para eso....