user Médico | Hace más de 11 años

#Mbs. som tan mallorquí com es pa amb fonteta. ¿Te basta ya sa meva cultura? si vols t'ho dic amb inglés... Quan vagis per Selva, demana per can Borino.

user Abs = aina | Hace más de 11 años

No es qüestio de tenir una, dues o deu carreres per ser una persona més culta o més inculta. Amb mentalitats com sa teva és normal q el país estigui com està. I ja no pens discutir amb tu de res més. No val la pena tudar paraules amb una mentalitat com la teva. Només he escrit en defensa del meu cosí, n'Enric, ja que ell ara mateix encara no ho pot fer.

user Mbs | Hace más de 11 años

#médico ¿Quieres que te hable en castellano? Porqué si tan culto fueras y tantos títulos tuvieras sabrías más lenguas aparte del castellano..y normal que os llamen incultos, es lo que demostrais, y no, no sabes nada de relaciones internacionales,sino no escribirías semejantes disparates!! Yo hasta ayer solo deseaba que los liberasen y estuvieran bien, ¿Sabes que deseo ahora? QUE NO SEAS MÉDICO DE VERDAD!!! Porqué como ha dicho #marta, gente como tú es la que sobra!

user Marta | Hace más de 11 años

Imprudents??descerebrats?? Esteim locos o qué??? A n'aquest pais li sobra inùtils con voltros i li fa falta gent amb es collons i ovaris d'aquests cooperants "guays que van d'herois a salvar el món quan el seu pais s'enfonsa" així com els descriviu voltros que tant en sabeu!! Perque si tothom fos com ells aquest pais i el món sencer aniria millor!! I aquests que estau a s'atur vos diré que a n'el mcdonalds cerquen gent per treballar, però clar,això no vos interessa!! Sou una PANDA D'INCULTS I DE VAGOS!! I una altre cosa vos diré; CALLAU I DORMIU TRANQUILS QUE NO S'HAN UTILITZAT ELS VOSTRES DOBERS PER ACONSEGUIR LA SEVA ALLIBERACIÓ! Benvingut Enric,Ainhoa i Rossella, vosaltres si que ho valeu!!!

user Médico | Hace más de 11 años

¿En qué te basas para decidir que somos unos incultos? ¿acaso me conoces? ¿conoces mi CV? ¿conoces mis titulos? ¿sabes que hago o dejo de hacer? ¿sabes si tengo 1,2,3 carreras o ningua? tal vez resulta que sí se sobre relaciones internacionales. Menos prepotencia y superioridad moral. Catalanista tenía que ser...

user abs | Hace más de 11 años

Fins ara he cregut amb la llibertat d'expressió i d'opinió, el que mai m'hauria pogut imaginar era que gent tan inculta pogués opinar sobre temes que no en tenen ni idea. Opinau de futbol, de gran hermano, de salvame deluxe... no volgueu xerrar de política internacional perque només feis el ridícul. Els vostres comentaris me fan rialles, tal voslta vos pensau que l'economia espanyola aniria molt millor si el govern no hagués pagat aquests rescats? només aclariré un dubte que veig que tan vos preocupa a n'aquest grapat de beneits materialistes: els pressupostos generals tenen una partida reservada en cooperació internacional i en rescat de segrestos. Així es que, estimats i estimades, no passeu tanta pena en els doblers que han hagut d'invertir en n'Enric i n'Ainhoa, les vostres butxaques no es veuran reflectides. VERGONYA tenc de llegir els vostres escrits, no teniu cor!!!

user Aina | Hace más de 11 años

"Cuentistas"? "heroes? Me sembla vergonyós com es pot jutjar a la gent sense coneixer-la. N'enric va estudiar relacions internacionals en països en conflicte i es per això q la seva tasca es centra a indrets on més el poden necessitar. No en teniu ni punyetera idea del q ha passat ell i la seva família; jo desgraciadament sí q he viscut cada moment d'angoixa i patiment junts amb els seus i vos puc ben assegurar q la part política i econòmica era el que menys ens interessava. Sou uns panda de desgraciats insolidaris i tal volta les vostres paraules vos les haurieu de ficar on ja sabeu. Esper i desig q mai vos hagueu de trobar en la mateixa situació q la nostra perque serà llavors quan jo m'enfotré de voltros i veureu el mal q fa.

user Médico | Hace más de 11 años

#Sensatez No veo porqué tenemos que pensar y compadecernos de su familia. El primero que no lo hizo fue el mismo. Y con eso no quiero parecer un cafre. Soy muy viajero y hay zonas que deseo conocer pero no voy porque soy consciente del riesgo que hay y que no tengo derecho a sembrar ese sufrimiento en mis padres. Mucho menos tenemos porque correr con sus gastos provocados. cuando uno viaja, las embajadas no se hacen cargo de los problemas surgidos, solo arreglan el papeleo. Lo sé muy bien porque tuve un accidente grave en China, donde por cierto, tambien hice una pequeña acción solidaria. Me lo tuve que pagar todo yo y mi seguro. como dicen mas abajo, que apechugue y devuelva el dinero.

user bergant | Hace más de 11 años

Que venda su piso y devuelva la pasta que el resto de ciudadanos no tenemos porque pagar sus locuras. Es lo que tiene meterse en un avispero. Y por favor, que no vuelva como un héroe, porque no lo es. Hay gente anónima que hace una labor mucho mas importante y sacrificada y en nuestro propio pais. Quiero saber las cifras de la exótica aventura.

user Maria Magdalena | Hace más de 11 años

Estic assustada de veure la poca humanitat que té alguna gent! Si no sabeu (o no voleu saber) la feina que fan els cooperants d'acord, però us assegur que no van d'acampada amb els amiguets! No us podeu alegrar per aquestes tres famílies que a nou mesos que viuen amb una angoixa constant? Que passaria si fos un familiar vostre? Que no agrairieu ll'ajuda del govern (que és de tots)? Si plement respectau el dolor que ha patit aquestes famílies! I benvingut Enric! Som molta la gent que ens alegram, i molt, de que tornis a casa!