user Toni | Hace más de 11 años

Clar que sí, Costelló, que ets tan mallorquí que de mallorquí que ets, ets espanyol i ja no sabria què més dir-te per fer-te més gran del que ets, si això fos possible, perquè un censor de la mallorquinitat com tu, i això que només tens onze anys, un porc negre (en el bon sentit) de pura raça com aquest, no se mereix manco. I pensa a fer el quadern de deures de Caillou que per setembre no li has de donar un altre disgust a ta mareta.

user Mo | Hace más de 11 años

No rallam català si no balear, llengo que mos va dir ets romans i en carlo magno. Fora imperialistes fatxes!!!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Nuria molt bé!!! Sa inmensa majoria de Mallorquins vólen Mallorquí. Ni Català ni Castellà, però aquets adoctrinats impossadors catalanistas que tenim per aquí han perdut ses seves arrels,Titoneeets!!! En Toni es un clar exempla de sa intolarància típica d'un catalanísta nascut a Mallorca.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Vaaale Toni,es 80.000 habitants de Mallorca que vàren sobreviura en n'en Jaume I no vàren existir, en Ramon Llul no va existir, es Reis de Mallorca tanpóc,es Diccionari d'en Alcover i ses baraies amb en Pompeu Fabra son una invenciò ximple i així fins fà 40 i pico d'anys que vàren neixer com a poble per passar a formar part de es Païssos Catalans. Ets es millor Toni i jo som un bàmbol figue. Estas content??? Per cert, hauries de llevar s'estelada que téns en es teu balcò que amb aquesta calorada se espenyarà.

user Toni | Hace más de 11 años

Costellinga, mirau que ho ets de llestó i polidetxo! Més que n'Espardanyeta de ses Rodalles! I ho veus com agradres al poble mallorquí...si ja ho deia ta mareta, és com un pollet d'annera, de tan menut i viu que és fa plorera. Au, Costellinga, segueix amb aquesta prosa d'alta volada, que aviat posaran una estatua teva als jardins de Lluc. Però, petitó nostro, pensa a fer els deures abans de sopar que després només estàs per les entrevistes als picadors d'IB3 i ja no penses en res pus.

user Nuria Molt bé!!!! | Hace más de 11 años

Una que sí se sent mallorquina : http://ultimahora.es/mallorca/noticia/deportes/londres-2012/entrevista-nuria-llangostera.html

user Una admiradora | Hace más de 11 años

Molt be costadevadella!!! Segueix així, defensant lo nostro, deixa-los que remuguin, els hi queda poca metxa.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

No m'en refi de gent que renega de sa seva terra,costums i Llengo. Segur que diràs que 1x1 son 236 si ho diu en Fabra i cuatra adictronats fanàtics catalanistas. Heu fet lo mateix ab és Mallorquí negatli sa existéncia. De moment s'unic que s'està comportant com un infantò ets tu, tracta de prendra camamil.la cada 8 horas

user Toni | Hace más de 11 años

Costellí, ets com un animaló dolcet i tendre i per això Mallorca t'estima tant que t'ho perdona tot. Un Sócrates és un Sócrates i això se nota d'una hora enfora i per res del món hem de deixar que aquest talent, aquesta astúcia, aquest genet de l'apocal.lipsi de primer d'eso es tudi. Jo estic amb tu i des d'aquí te puc ajudar a repassar la taula de l'u i, si cal, amb els quaderns Santillana. No ho posis en dubte.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Toniet-lo. Una camamil.la te anirà bé, recorda camamil.la. Jo tenc un nick i se diu Costelladevadella. Si vols pots escriure amb es meu nick(se creu es lladre que tots són de sa seva condiciò), però, lo que tengui que dir, ho escric amb es nóm que tu tant estimes. Visca es Mallorquí de'n Alvover,fora es Català impossat.