user mestra | Hace más de 11 años

Quina vergonya!. Encara no us heu adonat que la societat per majoria aclaparadora NO VOL canviar la nostra llengua. Quantes vegades més ho demanareu? Acceptau la realitat som mallorquins i estimam la nostre llengua i la nostra cultura. Quants d' euros més invertireu amb això? Que trist i després dieu que no hi ha més remei que retallar professors i professores, recursos insustituibles i que evidentment amb l' augment de la ràtio els resultats no poden ser mai els mateixòs.

user 404.not found | Hace más de 11 años

És que semblen els de telefònica venent el"imagenio" que sembla que han d'insistir un dia i un altre dia encara que els hagis dit que no el vols,ells hi tornen un i altre cop, perquè per això els paguen,i per la por de que si no aconsegueixen el que "l'empresa" exigeix,els faran fora de la conselleria i posaran a algún parent d'en Delgado.

user menorquina | Hace más de 11 años

Quin desespero per a que hi hagi algú que s'apunti al castellà... Que us bombin als anticatalà. I açò ho diu algú que també n'està fins dalt dels punyeteros requisits de nivells de català.

user pons | Hace más de 11 años

Tanmateix ja es hora de que deixin de destalatjar a la gent,i aviam si dimiteix el Conseller del ram. Cada setmana el personal està triant llengúa

user Toni | Hace más de 11 años

Aquest conseller, per dir-li alguna cosa, acabarà proposant que els pares puguin triar la llengua al cap de cada mes. Vaja paperot!

user barbara | Hace más de 11 años

perdona hiena gris, té posat un negatiu i son 25 positius...o sent.pero que consti en acta.besades

user cabrit | Hace más de 11 años

Podéis reinventar la historia, nuestra cultura, nuestra bandera y la vuestra, podéis adueñaros de nuestra gramática y diccionario y también la que llamáis vuestra bandera, podéis inventaros un país imaginario, podéis decir y hacer lo que os dé la gana. Pero no tenéis ninguna influencia en los documentos históricos, mapas, e intelectuales que no controláis porque están fuera de vuestro alcance, a todos estos no los haréis callar, ni tampoco al Tribunal Supremo que día a día van poniendo en su sitio a todos. Viva las Islas Baleares y Cataluña. Abajo los catalanistas.

user mikel | Hace más de 11 años

es hora de lluitar per lo nostro i no crec que fent comentaris a sa web de oh sigui fer lluita, això es perdre es temps contestant es comentaris de 4 fatxes retrasats, que vos donin pes cul!!!! a partir d'ara lluitarè amb voltros en es carrer, visaca la terra!

user Hiena grís | Hace más de 11 años

@angelcaido: Mes te valdría haver-ho defensat quan es golfos mallorquines, comerciants i venuts, venian ses seves terres als alemans i a n'es guiris rics per treure un parell de mísers millons. Pero clar, ara sa culpa de toto la tenen es catalans i es "manipulats" per ells. !Venga hombre! ¿No creus que es hora de fer ses coses com deu mane? ¿De veres creus que acusant a uns i a altres arreglarás qualque cosa? No me fagis riure.

user angelcaido | Hace más de 11 años

A UN MALLORQUINISTA? Alusiones.No te engañes,para tranquilizar tu conciencia,los que me votan en rojo,son mallorquines que han renegado de su MALLORQUIN. tot lo altre beneitures. Jo som mallorqui de moltes generacion anrrera, no som cap acollit. Vui defensa es Mallorqui,cosa que tu me pareix no fas. O una o altra cosa ses dues no pot ser.