user castor | Hace más de 11 años

jo he probat varies vegades a aquestes cales. Penso també que sembla gaire clar el que va succeir. Penso que s'hauria de fer en bones condicions de mar, sempre acompanyat, deixar flotadors o barques inflables prop de la vorera. Potser s'haurien d'aclarir... - Perquè portava material - Hi havia companys a la vora? - Com estava la mar? El millor seria regular-ho una mica.. es un esport que val molt la pena - posar banderes de l'estat de la mar? - que tothom hagués de portar flotador? Suggerències... jo ho he probat i m'ha agradat molt.. té part de risc però quedar-se a casa és pitjor

user com està és pati | Hace más de 11 años

no sé perquè vos ficau amb ses aficions decada un, si no vos agrada lo que fan no els mireu. n'Antoni que se quedi a casa a mirar sa tele, es navegant solitari també, no sigui que li pegui un llamp enmig la mar, es que diu que escala deu ser ses escales de ca seva. no hagéssim arribat on som si no hi hagués agut algú que s'egués arriscat es primer.

user Bernat | Hace más de 11 años

Para hacer psicobloc lleva mosquetones y cuerdas? anda, han sacado otro psicobloc, el que yo practico lo hago con un bañador y pies de gato, la cuerda y mosquetones se usan en escalada deportiva/clasica.

user roger | Hace más de 11 años

Si trobas això un concurs de popularitat vas llest tu, aquí a mort un jove en circunstàncies gens clares i el que s' ha de fer es aclarir-lo i no desprestigiar un esport que dona moltes més coses que hi treu.

user Xisco | Hace más de 11 años

Antoni: eres patético poniéndote votos a favor de tus intervenciones te autodescalificas... Jajaja... no cuela!!!

user Roger | Hace más de 11 años

Psicobloc carregat amb cordes i mosquetons? Ses meves condolencies pero s'hauria d'investigar que ha passat de veritat perque hi ha alguna cosa que no cuadra....

user miquel | Hace más de 11 años

primer donar les meves sinceres condolencies a la familia. i per tots aquells que critiquen el psicobloc, dirlis que es un esport com un altre i que si es practicas mes,alomillor no paserien altres accidents com el que va pesar fa un dies a nes dique del oeste, o les forçes de seguridad esterien mes preperades per ajudar en cas d'accidents com aquets.

user sixto psicobloc 21 anys | Hace más de 11 años

a tots aquells domingeros,aburits o veteranos de sa vida que creuen que soc un: idiota,inconsient o que no tenc conaixament. Dirlis que l'unic que faig es fer l'esport que m'agrada, perque m'agrada i en motiva dia a dia,em deixa coneixer les meves capacitats fisiques i psiciques i majuda a millorar l'equilibri, la força,la resistencia, la motivació... Sempre prenc totes les mesures de seguridad posibles tant el coneixament del medi com ducumentarme de les vies que vaig a escalar. aixo que a pesat a estat un desgraciat accident(el primer greu fent psicobloc), com molts que ocorren a altres esports, aquests accidents ens an d'ensenyar a tenir mes precuacions per practicar el que ens agrada. Tambe dir als nevagants acollonats que si no volen pesar pena no vaguin a nevagar a la millor zona de psicobloc del mon(cala varques).adler m'agradaria poder practicar mes amb corda,peró el psicobloc es molt mes economic.ANTONI respect la teva opinio, pero tu tambe as de respectar tenguin 20 anys o en tenguin 40, facin escalada o sa tanquin dins un gym, siguin un coqueros o uns monaguillos, no totom es de ment tencada. agrairia als periodistes o a l'ULTIMA HORA que explicasin millor el que a pesat(no queda molt clar).

user samantha | Hace más de 11 años

Pobre familia d'aquest jove.Dol de tot una vida per ells. Una vida segada per el plaer de fer un deport que li agrada. El mes sincer condolencia per ells de part meva.

user Deivid | Hace más de 11 años

Adler, en un deporte extremo nunca se pueden tomar todas las medidas de seguridad que se quisieran, si haces cuerda lo sabrás. En el Psicobloc tu seguridad es el agua y pueden ocurrir accidentes como en todos los deportes extremos, sino no serian extremos