user indignada | Hace más de 11 años

A tots els que critiquen moviments socials i els tilden de revolucionaris, rebels, renovers, radicals i pixerades d'aquestes amb la intenció d'embrutar la bona voluntat i l'enfadament i inconformitat de persones que no només pensen i defencen els seus drets sino també els de tots els ciutadans, vos dic que una de dues, o deixau de xupar del pot (perquè deveu estar comprats de per colque lloc) o sou una colla de conformistes incults que no veis més allà dels vostres nassos! Visca les persones capaces d'organitzar-se i denunciar l'atropellament que esteim visquent per part del Govern i el seu caciquisme!! Pollença és un exemple a seguir per la resta de pobles!

user Jaume | Hace más de 11 años

La plataforma defensa el dret a manifestar-se, els espais públics, la sanitat, l'educació, els serveis socials, la cultura i la llengua pròpia. En canvi hi ha altres de ments retorçudes que justifiquen la corrupció, el robatori, la pobresa i la violència.

user vs | Hace más de 11 años

Pot no agradar, emperò ningú no m'ha contradit encra sobre el fet que la "casserolada" política va ser promoguda i popularitzada per les burgeses i "maruges" xilenes, sota el president Allende.

user samantha | Hace más de 11 años

Fer renou no fa mal a ningu. Ara n'hi ha gent que tenen por de perdre un poquet de influencia a l'hora de demanar coses al pp, o qualsevol partit que governi. Trists l'hora que ens hem venuts als partits politics. Ja es hora de fer renou en contra de la corupcio i porqueria del govern de torn

user st jordi | Hace más de 11 años

JUSTAMENT, EN CÀU UN POC ALLUNY, PERO PER VENTURA AGAFARÉ LA CACEROLA VELLA I ANIRE..perque ja basta de de fer.nos por..i d`exufes...aviat ens enrremperem...quin fracaç aquest govern, no toca bolleta, de cab manera.

user o | Hace más de 11 años

batuadell ganes de fer renou!!!

user angelcaido | Hace más de 11 años

Estudiants del paisos catalans ( y socios) iros hacer castellets IMPERIALISTAS. A MALLORCA-MALLORQUI.

user vs | Hace más de 11 años

Aquestos grups radicals, tant eco-nacionalistes com roig-i-verts deurien cercar formes d'acció més arrelades dins les tradicions de l'esquerra. Per què emprar la casserolade que tothom identifica a les manifestacions de les burgeses i marujes de Santiago de Xile contre les caresties atribuides al Sr. Salvador Allende? Hi ha misteris i sorpreses.

user mikel | Hace más de 11 años

des de es pla cap a Pollença tots!

user hihafutur | Hace más de 11 años

Una bona cacerolada a en Bauzà, dia i nit, 24 hores, 365 dies l'any. Fa vomitera només veure'l.