user Arnaldo | Hace más de 11 años

Angelcaido, si te has tomado la molestia de buscar unas declaraciones para poner en evidencia una contradicción de Xamena, te has estrellado jejeje. no pueden ser más coherentes, defiende a Baleares y a lo suyo ante todo.

user Joni l' Apòstata | Hace más de 11 años

Provocatore Sociale Altero, que Pastor xerri castellà a ca seva prova que es pot defensar la nostra llengua sense prejudicis contra el castellà, com d’altra banda havia fet fins ara el PP balear. Si penses que Joana Xamena és de la corda de Gaspar Oliver, és clar que no la coneixes tant com dius. A Llucmajor, tothom sap que si Gaspar Oliver ha tingut un deixeble, és diu Joan Jaume, no Joana Xamena. Quant a l’”enchufe” quan governaven “els altres”, pel que jo sé, això de ser senador/a encara es feia mitjançant unes eleccions. I quant al carisma, desconec quants de vots va treure Joan Jaume a l’ajuntament, però segur que, comparats amb els que es necessiten per aconseguir entrar al Senat, són una pixerada.

user angelcaido | Hace más de 11 años

27 /02 /2008 Entrevista a Xamena :-¿Rompería la disciplina de partido si lo que esta en juego es la defensa de Balears? -Eso no va a pasar y si hubiera ese riesgo, Estarás y el PP balear convencerían a los nuestros en Madrid y si no, haría lo que me diga mi partido en Balears, no en Madrid. ¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿????????????

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

En Toni Pastor a ca seva parla castellà, com sap tothom a Manacor, perquè la seva parella parla aquesta llengua.No som amic ni tampoc enemic d'en Joan Cristòfol Jaume "Mogeta" i vaig quedar astorat quan va treure majoria absoluta i per això és el batle de Llucmajor. En Mogeta el vaig conèixer a l'any 1986 a un despatx de la conselleria de Comerç i Indústria i des de un segon pla (primer Gaspar, després Lluc)s'ha situat com a capdavanter del PP llucmajorer. No sé si va trair a Pastor, emperò és alt càrrec de la executiva del PP de les Illes, i no el veig capaç de rebel.lar-se contra la línia oficialista.El dos cafés m'han caigut bé i l'amo m'ha mostrat part d'un dels llibres del que és autor, molt interessant, per detectar hackers i enviar virus a l'ordinador del contrari.Un fenònem de les xarxes informàtiques i a Llucmajor pocs el saben.

user antonia | Hace más de 11 años

Provocatore sociale altero, pareix que els cafès no t'han acabat de caure bé. I si tornes veure al teu amic Joan Jaume Mogeta, pensa a demanar-li quan feia colla amb en Pastor, si xerrava en català o en castellà i a canvi de què el va trair.

user provocatore sociale altero | Hace más de 11 años

Intolerante, no; que la conozco y siempre ha tenido un enchufe. Incluso gobernando los otros, estuvo colocada.No es de la cuerda de Joan Jaume "Mogeta", el actual alcalde, mejor le gustaría serlo ella; pero no tiene carisma en Llucmajor.Este es el problema.Hoy mismo he bebido dos cafés en la Ciutat de l'Espigolera, sé lo que digo.

user naina | Hace más de 11 años

Mare meva, perquè sou tan mal pensats? Es evident que ningú està content quan se li fa una injustícia. Vol dir això que no tengui dret a suportar o fer costat a qui vulgui i a qui pensa que té raó? I que jo tengui notícia, na Xamena mai ha estat ni nacionalista, ni ha fet mai cap comentari independentista etc. Sino que com a mallorquina estima la seva llengua i la seva cultura, i es conscient de que el bilingüisme es una sort, i li fa mal que hi hagi gent que no té cap respecte per la seva cultura.

user pepe | Hace más de 11 años

I que no és guapo això? No és pagat per veure aquests fatxetes "cañís" (amb càrrec?)amb mal de panxa pel seu amiguet Bauzá. I quina tudada de neurones amb això de que Xamena xerra perquè no li han donat un càrrec. Ho escriuré en castellà perquè un español malloquí/xuuumena/provocatore sociale altero ho entengui: "Hace falta ser intolerante para pensar que solo se puede discrepar si se tiene cargo?" Un miracle de tarannà democràtic.

user mallorca | Hace más de 11 años

Sra joana eres mi heroina por fin una politica que sea autocritica,y que diga la verdad ante todo, sea bueno o malo para su partido

user un español mallorquí | Hace más de 11 años

Por favor sra. no importa que hable más que queria que el Sr. Bauzá se bajara los pantalones, venga ya me extraña que tenga la carrera que dicen que tiene.