user XX | Hace más de 11 años

visca aquest campió, dona gust vere'l corre

user companyero, companyero... | Hace más de 11 años

Menuda joya el padre de esta criatura. Ell no en té cap culpa, però el pare li faria un gran favor si tengués sa boqueta tancada.

user ttn | Hace más de 11 años

Lo que mes me va agradar, va esser el comentaris de T5 en referencia a l'himme espanyol: Es un placer poder escuchar el himno sin gritos ni silbidos.

user motoreto | Hace más de 11 años

Que gran temporada está haciendo Jorge. Ayer me dio la impresión de ganar muy fácil, a pesar de sus ddeclaraciones políticamente correctas. Y al respecto de las tonterías de los de siempre de que si no habla tal o cual lengua... aneu-vos a pastar. Tan fachas sois vosotros como el presidente de la comunidad.

user iluso | Hace más de 11 años

Tenemos al mejor deportista que ha habido en la historia del motorismo, que es Mallorquin, y más concretamente del barrio des Hostalets, y estais peleando siempre que si la lengua que si es de otro sitio, este chico no se merece estos comentarios, tendriamos que ver a alguno de vosotros de paquete de Jorge, haber si tendriais ganas de volver a decir chorradas, es un Campeón como la copa de un pino.Sigue asi Jorge que tu y Rafael Nadal, haceis que nos sintamos orgullosos de que en un sitio tan pequeño podamosn tener a 2 monstruos como vosotros.

user Maestro Burriagas | Hace más de 11 años

Enhorabuena Jorge!!! Viva Lorenzo's Land. VISCA MALLORCA.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Gonella ò gírgola ò pastanaga, per jò es lo mateix. Te dic que m'en toca es coions ets espanyols, emperò tota aquesta moguda de passetjar estelades i banderas catalano aragonessas dins canostra es igual que dur banderas espanyolas ab es Toro. Bon vespre,pau i bé. No vull que m'hos bareém entra germans.

user Banyadebou | Hace más de 11 años

Idò que no es posi la camiseta de la seva secta quan el seu fill és de competició. I ara ja acabo, no m´agrada géns ni mica aquesta moguda funesta que duis els gonelles. STOP.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Com sempre mesclau ous ab cargols. Això es sa secciò esportiva i voleu donar lliçons de Mallorquinitat i lo unic que donau sòn lliçons de Feixisme esquerrà catalanista. Deixau es pobre atl.lot que ell mai ha dit rés. I si tonpare fòs un assesí te agraderia que diguessin lo mateix de tu?? Renegats!!! I deixa es castellans també ja que per jo i molts més mallorquins s'en poden anar ab voltros allà ón no plou.

user Banyadebou | Hace más de 11 años

Ah! I en Xixo és un forasterot que no sap ni converçar en Castellà. Es mereixeria que els filòlegs criticàssin el seu fill, la seva moto i les seves carreres per la mateixa raó que ell s´atreveix a atacar el Català sense tenir cap tipus de coneixement. Però tranquils, no ho feràn perque ténen més categoria qu´ells. Dissortadament, ès l´unic campió que ens deixa bén iguals perque no es fàn estimar. Au ja està, a celebrar-ho cantant el Cara al Sol.