user ciutadà lliure | Hace más de 10 años

El mallorquí dom. Josep Massot i Muntaner des del Monastir de Montserrat serveix al binomi fe i cultura. Sia benvinguda la mostra de la societat civil en la vertedera avaluació de la fe d'un poble viu

user Bén cert | Hace más de 11 años

Totalment d´acord amb companyero, companyero. Amb un nivell bàsic de cultura no espoden dir mai tantes animalades com les que dieunaquesta genteta. I per rematar-ho es passen tot el sant dia aferrats al fòrum en lloc d´anar als centres d´adults a instruïr-se un poc.

user angelcaido | Hace más de 11 años

FELICIDADES! Los catalanes,haciendo su politica habitual en el asunto de la lengua. ¿ Cuantos premios han dado a mallorquines en estos ultimos 30años? ¿ cuantos discos y libros editados en barcelona en estos ultimos 30 años? ¿cuantas becas y ayudas concedidas en estos ultimos 30 años? ¿cuando dejaran de ir contra los intereses de los mallorquines(HISTORIA)? ¿ Cuando dejaran de intervenir y manipular las decisiones de un gobierno elegido democraticamente por los mallorquines?

user companyero, companyero... | Hace más de 11 años

De cada vegada estic més convençut de que sa catalanofòbia (i és gonellisme) té una relació inversament proporcional amb sa formació, inteligència i cultura dels que la defensen.

user joer con los catalanes | Hace más de 11 años

¿Ahora las letras también son catalanas? Joer, lo acaparan todo, ahora pedirán también los números, al tiempo.

user catalufos | Hace más de 11 años

Menys mal, ja son aqui, ja començavem a anyorar als profes, i les seves correcions. Gracies.

user vs | Hace más de 11 años

Enhorabona i llarga vida al germà Massot i Montaner! Li queden encara anys de luciditat intel.lectual per estudiar ara el passatge cruel de la columna Bayo a les Pitiusses i a Menorca, desprès d'haver estudiat a la lupa el desembarcament a Mallorca.

user Albert | Hace más de 11 años

""Joan"" me prenc sa llibertat de TRADUIR el teu escrit a aquesta llengua estrangera, així el podràn entendre fora de Mallorca "Es d’agrair, que un mallorquí hagi rebut un premi respecte els coneixements que pugui tenir d’una llengua estrangera, es a dir, el català. Enhorabona."

user Albert | Hace más de 11 años

Alaaa, ja son aqui! es que veis "catalan" al titular i botau. ""ms"" secta catalanista?... has llegit s'article? saps que és un premi que s'entrega catalunya? saps qu eés un premi que entrega una associació sense ànim de lucre (Òmnium Cultural)? saps que no està financiada amb doblers públic? saps que el que dius és una bajanada? ""llorenç"" no s'entén gaire el que vols dir, però crec que no estàs molt content amb el fet que un mallorquí rebi un premi. Un premi , per cert que fa una associació independent i no institucional. la meva proposta és que creis tú un premi per donar-li a qui vulgis... possiblement li donaràs a algú que escrigui tant malament com tu.

user joan | Hace más de 11 años

Es de agrair, que un mallorquí hagi rebut un premi respecte es coneixements que pugui tenir de una llengo estrangera, es a dir, es català. Enhorabona.