user guixe | Hace más de 11 años

Guarda d'ignorants els pares que creis que els mestres han d'anar a fer feina en hores que no els toca. Pensau que es manifesten pel bé de tots els vostres fills i filles. Ara bé si voleu que siguin uns "fiascos" seguiu criticant als mestres. Vos faig saber que la gran majoria dels mestres per no dir tots saben fer millor la feina amb 30 nins que aquells pares que no controlen ni tans sols un únic fill. Vergonya vos hauria de donar tot el que estau dient aquí sobre els mestres. Jo vos convidaria a estar un sol dia a una aula i després en podriem parlar. PP = KK

user vs | Hace más de 11 años

Un poc de paciència. Per ventura, ja no es protestarà tant perquè les retallades tornaran aviat a venir dels socialistes, com és ara el camarada Almunia i els seus homes de negre.

user Fart de tot | Hace más de 11 años

El titular correcto es:''EL COLEGIO CASTIGA A LOS NIÑOS SIN FIESTA DE FIN DE CURSO POR LOS RECORTES''¿que culpa tienen los niños? Y dicen que no utilizan a los niños para sus reivindicaciones,NooOo,lo mismito que nos llevaban para aplaudir a los ''príncipes de España'' cuando era pequeño...Es vergonzoso ¡¡Y todavía estarán orgullosos de estas acciones reivindicativas!!...Los usan,los adoctrinan y crean odio en sus inocentes mentes,¡¡y que se llamen profesores¡¡,, ''un profesor no hace eso,un profesor enseña el conocimiento''No tienen vocación de profesores,mas bien son políticos''...Vergonzoso.

user mare d'afectat | Hace más de 11 años

En primer lloc crec que tots els pares estem en contra d'aquests retalls, perquè els afectats són els nostres fills, però no creiem que aquesta sigui la forma correcta de protestar, per que d'aquesta manera pareix com un càstig cap a ells, que els han tingut assajant durant setmanes i fent il· lusionar, per uns dies abans dir-los que se suspèn el final de curs. Això de les retallades ve de fa molt temps, així que, si no volien fer la festa, no haguessin començat a assajar. Els professors diuen que els pares i mares no els hem donat suport en les seves protestes .... si ni tan sols ens van informar que les anaven a realitzar! ... estic segura que si ens haguessin informat molts pares i mares els haguessim recolzat. De tota manera, aquests professors que tant es queixen de falta de suport, s'han molestat a conèixer la situació dels pares dels alumnes? segur que hi ha molts drames familiars, pares i mares sense treball, sense subsidis, sense diners per arribar a final de mes, amb sous congelats, persones a qui les empreses els deuen mesos de sou, amb preocupacions de no saber si se'ls va a acomiadar dels seus treballs, perquè, recordem que les retallades són per a tots, en tots els sectors, no sols en salut i educació... i en cada família tenim les nostres pròpies preocupacions. Perdonin senyors professors si la seva situació no estava en les nostres ments, però teníem moltes d'altres que ens arriben dia rere dia i que ens desborden. És clar que ens preocupa la qualitat de l'ensenyament dels nostres fills, però realment creuen que s'aconseguirà alguna cosa suspenent una festa? o amb les cassolades? o amb manifestacions? han vist com està la situació del país? realment pensen que a algú li va a importar? doncs lamentablement crec que no. Afortunadament tenen una feina, no com els gairebé 6 milions d'aturats que tenim ja en aquest país i tant de bo la conservin, però la situació és desesperant i nosaltres no tenim la culpa ... (Em refereixo als ciutadans en general ....) si s'ha de buscar culpables cerquem en la classe política (però aquest és un altre tema). Nosaltres el pares no som els vostres enemics, sembla una guerra pares - professors i se ens oblida que estem o hauríem de ser al mateix bàndol ..... però sembla que a algú se li ha oblidat ... i els perjudicats han estat una vegada més els nens (no els pares, la festa, no us oblideu, no és per a nosaltres és per a ells, no som nosaltres els que volem una foto a l'escenari, són ells, els que tenien la il · lusió de ensenyar el que estaven assajant .....)

user Ciutadana | Hace más de 11 años

No els hi basta a alguns mestres(no tots) les retallades que es duen fent a ells mateixos en hores lectives de guardies que no fan, baixes no justificades ni justificables,hores de permanencia al centre que no es cumpleixen,etc.? No m'agrada generalitzar, hi ha docents molt valids i que fan molta mes feina de la que cal, pero fa temps que s'hauria d'haver posat control sobre el funcionariat als centres publics. Ara que els hi toquen el sou i les hores, es posen nirviosos. Lluitar per la manca de professorat de suport en idiomes, PTs, etc. es algo que ja haurien d'haver fet fa temps, ido la situacio ja era magra abans. De que ens estam queixant realment? de tenir un horari, sou i munt de feina com te tothom? Amb tots els meus respectes, Siguem seriosos i professionals.

user Barbàs | Hace más de 11 años

El que haurien de fer els mestres es UN POC MÉS DE FEINA i no escriure tants de comentaris i posar manetes verdes i rojes

user pepa | Hace más de 11 años

Indignante!!!!!!!! Esto es vocacion que no pueden " perder 3 horitas para los niños. Ah y a los padres no nos han dado otra alternativa. Sino querian fin de curso que no hubieran empezado a ensayar y asi ilusionar a los niños.

user ana | Hace más de 11 años

VERGONYA tendria jo de NO RECOLZAR als mestres en les seves protestes. M'agradaria veure quans pares han recolzat les cacerolades que s'han duit a terme als centres, quans els hi han mostrat la seva solidaritat davant l'agressió que està sofrint l'escola pública i els docents. Mentres tant, per una festa de final de curs, ara, sí que se'ls veu.

user saula | Hace más de 11 años

Vergüenza a la mayoría de estos comentarios. A los padres, sólo les interesa la foto del fin de curso de sus hijos sobre el escenario y no la calidad de los centros; además cuanto más se apriete a la educación, sanidad, etc y especialmente a todos "los funcionarios" mejor para Ustedes. A nosotros siempre se nos ha "planyut" nuestro sueldo y esto que son sus hijos.Un fuerte abrazo a todos Ustedes.

user vs | Hace más de 11 años

Els nostres infants segueixen moltes d'hores de llengua (sobretot anglès) a l'escola, sens eparlar de les classes particular i les acadèmies. A la vista dels resultats, em deman si no valdria més que la conselleria paguès als alumnes un parell d'estades a un país anglòfon millor que no classes...