user nortevayas | Hace más de 11 años

Cuando me pregunta mis conocidos que se habla en Mallorca, me paro a pensar porque deberia decir mallorquín, pero no lo digo, digo catalan. Es algo extraño y raro decir en mi tierra que hablo el catalan, venga por favor, el catalan para los catalanes.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

A mem Mallorquí renegat qui renega de sa seva cultura i llengo COM TÚ renega de sa seva mare. Tens un serio problema de identitat,ja que t'has deixat conquerir per un sentiment que te està fent més màl que bé. En serio, no val la pena que treguis es tema de gonellas i 297 anys, perds es temps en jò. Com si me dius que sa mare dés Pàpa sa nòm Bel Maria. Som malloquins en diferents punts de vista i tú no ho pots acceptar??? Per jó renegas de sa teva llengo, cultura i això es així de trist. T'aferras a una supossada identitat catalana, emperò pensa ab es Regnat de Mallorca i en Ramón Llull. Lo demés es una invassiò. Visca es Mallorquí,fora Catalá impossat.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Costelleta d'ase, el suggeriment d'anar a Son Sant Joan o Moll de Pelaires es per evitarlis un yuyu que vos pega a tots en el mateix moment que surt la paraula català, es parli de lo que es parli, i naturalment pel seu propi benestar, ja que els gonelles vos cansau de dir que abaix el català, que aquí just castella (a mes li deus estúpidament español) i que no que fins on estau, i s'oi que sentiu etc. etc... jo si em sentís així, i lo que vos queda, voldria que algú m'aconselles pel meu be, partir a altres llocs, de fet es el que faria si no estigués a gust on estic, clar que vosaltres aguantau perque precisament sa mamella la teniu aquí, i estau en el vostre dret, empero al manco aguantau i callau en lloc d'insultar la terra que vos dona pa i teulada.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Josep.No siguis tant masclista i faixista. I esteim tots dos a Mallorca així que si trobas que m'has de pegar o enviar a qualqú ho fás. S'unic que amenaçen aqui ets tu i tots es que sòn tan radicals com tu. Jo en cap moment he ameneçat a ningú. Sí he contestat a un insults ò humillacions anteriors per part de s'altre interlocutor. A mem si apreniu a respectar s'opiniò de ets altres i mostrar un poc de respecta per sa seva in o cultura i ò procendencia ja que ademés , que jo recordi, d'avegades, envies a molta gent a Son San Juan ò a Pelaires . Ja se que ses paraules se poden intrepretar de moltes maneras, depén d'es grau de dolentia interior. Jo no he amançat a ningú i si tenc que dir cualque cosa ho dic a sa cara, no crec ab sa violencia, cosa que tu ,per lo que has escrit sí. Ara ten pots anar a contar estelades i a contar coverbos a von vulguis.Adeu Pep Merd.

user samantha | Hace más de 11 años

Meam. Es hora que tothom deixassi els insults perque aqui, els mallorquins,som gent educada. Si qualcu vol insultar la nostre llengua i pensament, son ells que manifesten la seva incultura. No valen ni una resposta

user mateu | Hace más de 11 años

Esta bé veure com quan s´esforça una persona quan li feren sa butxaca,mai havia defensat la llengua,simplement no en xerrava.No li donen es consell,ni és portaveu ni conseller com s´esperava i ara ha armat un cristo.Pastoret,no t´abriguis amb sa llengua per desfensar només els teus interessos personals, "se te ve el plumero". lo que has de fer es deixar sa política de tot i ens demostres que és el que realment saps fer.Crec que poc si te lleven el jornal públic.

user Xim | Hace más de 11 años

Enhorabuena Pastor, no sabes el favor que te han hecho, ahora te puedes presentar a alcalde por libre y lo seras hasta que quieras. Los políticos con criterio y ética no existen en los partidos, o sea que lo tienes muy bien.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Costella d'ase, ets un impresentable, i tu ets el que dius que hi ha gent que insulta, tu insultes, amenaces i a mes a mes demostres que no tens res deis el teu meló, que no es cervell, a veure si ets tan valent de dir el mateix a menorca, et cagaries inmediatament que algú et miri

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Menorca. tu no representas a ningú de Menorca, ni per lo que dius ni per lo que sents, per lo que te recomàn que tractis de esser mes respectuossa o qualque día te pot passar que qualcú no sigui tant com respectuòs com jo. No tots som tant i tant esburbats ni m`hos ha donat tanta tramuntana com a tu. Au ves a fer un ginet que es lo que mes deus fer a sa teva vida de amargada. Arruiiix!!! Mitela que polida ella!!! Faixista i feminista, cassi rés barret!!!

user menorca | Hace más de 11 años

¡Ah,me oblidava de comentar què la medalla de honor dels gonelles de per aquí és per al descervellat masclista sectari de "costadevadella",què més desgraciat de la vida no es pot ésser¡desprès de llegir tot el què ha manifestat en un sol día!vaja empanada mental què té el nene que ni a la farmacia de Bauçà hi ténen remei per l´empatx mental.Està de psiquiatra o té deu anys,una de dues.Mesquí,què deim a Menorca...