user Toni Enseñat | Hace más de 11 años

¡ Y yo que no puedo quitarme de la retina la imagen de este "muchacho", Rodriguez, con su uniforme de camisita azul y corbata negra, en la misa de la catedral el dia de los caidos !

user Albert | Hace más de 11 años

""costella"" 1- no, no esteim d'acord. 2- és molt licit lluitar per que es reconeguin els trets característics del nostre dialecte (Balear) o, en el teu cas, subdialecte (Mallorquí). Però no podem escriure com cadascú vulgui. un parell (mallorquí) de preguntes: - el Mallorquí és un idioma diferent de l'Eivissenc? i del Menorquí? - Per que no un idioma Palmesà? o Manacorí diferent del gabellí? - Perque l'estandart castellà és vàlid? Per que el castellà no és un idioma diferent del malagueny? -

user jbm | Hace más de 11 años

El Sr. Rodríguez aquest, és aquell que va dir que havia telefonat a n'Hidalgo només per dir-li "hoy es lunes y estoy en mi despacho"?

user jbm | Hace más de 11 años

Per costelladevadella, Si en Bauzà lleva es requisit de català per accedir a sa funció pública a ses illes Balears, lo que recularà no serà ni es barceloní, ni es lleidatà, ni es tortosí, ni es valencià, lo que recularà serà es mallorquí, es menorquí, s'eivissenc i es formenterer. Diccionario de la Real Academia Española de la lengua mallorquín, na. 1. adj. Natural de Mallorca. U. t. c. s. 2. adj. Perteneciente o relativo a esta isla del archipiélago balear, en España. 3. m. Variedad de la lengua catalana que se habla en la isla de Mallorca.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Catalufo renegat ja vàs entenent algo ,tenim un diccionari per es balear. Saps lo que vol dir? N'alcover no va renunciar en es Balear a diferencia de voltros. Si N'Alcover hagués estat d'acord ab sa vostra impossiciò es títol hagués estàt Diccionari de la Llengua Catalana, però NO, ell al menos defenssava lo nostro ,sa nostra varietat a diferencia d'es seguidors d'en Fabra(i llepaculs),Moll i sa seva editorial. Au, ja està bé de dir mentides fent creura que defensau es mallorquí i de fet, fins fà ben poc renyàveu a sa gent que s'atrevia a dir "Jo xerr Mallorquí". Vòs queixau perque possiblement llevaràn es Català a sa administraciò com a requissit i no deis rés que a s'UIB s'estigui fent i vòs pareix lo mes normal del mòn.I ara vòs passatjau amb esteladas y senyeras catalano-aragonessas fent un fàls patriotisme. Poques banderas balears o mallorquinas,pooooques. No teniu Vergonya.

user joan | Hace más de 11 años

Pastor,, manda a todos esos peperos q se vayan a madrid.alli si hablaran es foraste.fora bauça, delgado, rodriguez,,y toda esa pandilla de forasters.

user iluso | Hace más de 11 años

Pastor a Rodriguez== Uep Com anam==Rodriguez a Pastor== pero que coones dices Pastor que quieres sacar las ovejas a pasear, Pastor a Rodriguez==Betuadell de forasters estic fins es cullons

user Pep Sastre | Hace más de 11 años

Efectivament, gonella, diccionari català-valencià-mallorquí, un sol diccionari, la mateixa cosa, no tres.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

http://www.youtube.com/watch?v=jhdfWP5weFk Ensiamada,porçelletas,sobrassadas. Mallorquí,si!!

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Tribarradaaa i Ramon llull. Entens ara lo de s'escut d'armas d'es Llull. Ets mes beneit que en Pep Merd. En Alcover jo va deixar be, escrit Diccionari Català-Valencià-Balear. Ademés de totes ses sevas cartas publicas. No m'hos enganarau més, renegats. Es català actual que tu defenssas es el Barceloní i això te ha de fer vergonya. Si estimes lo teu defenssa lo teu no lo del altres. Au enrrecodat d'es fet diferenciador de sa Tribarrada,qui la va ptorgar i perqué.