user Un Menorquín | Hace más de 11 años

Estos se están cubriendo las espaldas, Me explico, si España es intervenida, lo primero que recortarán será este sobrante de políticos, ellos lo saben, pero resistirán hasta lo último. La Merkel nos pondrá firmes y nos dirá; qué es eso de tanta autonomía y tanta historia ? tijeras van tijeras vienen. Tiempo al tiempo.

user vs | Hace más de 11 años

Els minoritaris volen desacreditar aquesta reducció, caricaturitzant la Sra. Aguirre i parlaant de populisme. Me limitarè a paralar d'una democràcia molt arrelada, les Estat-Units. Senat: 100 senadors, és dir 2 per Estat. Espanya: 266, si fa no fa $ per comunitat autònoma. No s'ha de pensar només en el confort del senador Antich, sinò també a l'interès general.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

sflk. tots es téus sòu molt previsibles,seeeeepra utilitçau es mateix argument. Ests viu? ets un incult,etc,etc. Espabila un poc. Tots sabem sa feina que va fer es Pacte. "Rés" i en aquest càs en concret rés multiplicat per 6.I moltes facturas sensa pagar. UUUiiii ja fa un any que s'en varen anar aquets 6 replagats,uuuuuiiii. Dònem gracies en es votants ,Amen!

user sflk | Hace más de 11 años

Costelledevadella. Saps el que dius? ets viu? Perque aixo del pacte ja fa un any. Els del pacte varen trobar una casa molt neta i molta herencia. La d'un president crec que era del pp No se com es deia...Matas es posible I encara estam pagant aquest "AGASE" Aixi que pots tornar a la cova que eres "YOGUI". salut

user Maria Bel | Hace más de 11 años

Xerren, xerren i no solucionen res. Al contrari, embullen la troca.

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Pitjor era antes ab sos d'es Pacte que de tants que eran no en feien ni brot.I això que me fan igual d'oi es d'antes que es d'ara. A Mallorca en Mallorquí reeees de Barceloní a la carta.

user vs | Hace más de 11 años

El nostre cas és encara més dràmatic i urgent, de bon tros, que el de la comunitat de Madrid. Al Parlament de Balears, s'han d'afegir, sisplau, quatre consells insulars. Tot per només un milió d'habitants i busques. Anam mal del cap.

user GolferíaRoja | Hace más de 11 años

Ahora resultará que las medidas sociales de austeridad las impone el PP, en vez de los que todo el día cacarean por lo social como son los del PSOE e IU, que luego se montan unas bacanales de mariscos, viajes en clase superior, paseos en lujosos barcos y estancias en hoteles de máximo lujo por la Antillas. A ver si lo que voy a querer en vez de que me toque la LOTO, es ser socialista... Que equivale a ser como los nuevos ricos de los años 60. Ostras con eso de la rosa, la hoz y el martillo. Viven de P.M. ¡Todo menos trabajar!

user vs | Hace más de 11 años

La Sra. Aguirre té raó, aquesta vegada. No només s'han de veure els nostres diputats, sinò també multiplicar-los per totes les autonòmies del païs, la qual cosa dona una xifra costosa, ineficient. D'altra banda, és evident que els diputats no s'autodavallaran mai els sous o molt poc. Si es pensa al ventall de petits partits nacionalistes de Balears, l'interès general vol que, em sembla, fusionin o signin aliances.

user Recordemos a xesc | Hace más de 11 años

C´an bum