user costelladevadella | Hace más de 11 años

Dedicat especialment a n'en Jose Miguel alias "Pep Merd.." Sabeu s'espressiò mallorquina que diu "ets més beneit que en Pep Merda"? Idò diu aixi. Això era un pixaprim que l'hi deien Pep Merda, ell no li agradava tenir aquest nòm. Un día va anar a veura en es seu misser(abogat per es catalufos) i li va dir que volia cambiar de nòm,que no li agradava. Es misser li va dir que allò que demanava era molt dificil i que costaria molts de doblers. En Pep Merda li va dir que li era igual es doblers i que volia cambiar de nòm ,fort i no et mòguis!! Es Misser li va dir que faria tot lo possible. Es cap de unes setmanes es misser, va fer cridar a n'en Pep Merda i aquesta va esser sa conversa. Misser. A mèm Pep, he pogut arreglar lo d'es teu nòm. Ara ja no ets en Pep Merda ara te noms Pep Verger, Pep Merda. I aaraa!!!Que ha fet? Jo no volia això, es pardaaaalllss!!! Misser. ¿ I que he fet malament? ¿NO volias cambiar es nòm perque s'en rèien de tu? Pep Merda. Idò això volia que me canviassis es nòm i voste m'ha canviàt s'apellido(cognòm per es catalufos). Jo volia esser en Josep Merda!!! I aquesta es sa vertadera histori d'en Pep Merda.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Esta ckar costella d'ase lo teu es de naixement i agravat amb el viros FNCB també conegut com el Virus "Nobles del culo Balear - Sir culo Balear" tria el nom que vulguis per tant esperpéntica Fundacio (FNCB)

user The Joker . | Hace más de 11 años

Ramón LLull , Montpellier i els Reis de Mallorca son es máxims referents de sa Mallorquinitat !!!Sense ells es catalans mós haguessin passat es rodillo . Peró hi há per donar guerra i creu amb aquestes cartes i un comodí . Mallorca no es Catalunya .

user Toni | Hace más de 11 años

Vaja, vaja amb la famosa "majoria silenciosa"

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Mayday pepmerd..mayday. Pixapriiiimm Estodia un pòc i no diguis mes mentides ,vestén a catalunya. Reneeeegaaat!!!!!

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

Costelleta d'ase com ens podem fiar dels teus coneixements, jajajaja vaja un eufemisme, damunt Ramon Llull si a mi en vares afirmar que la mitja lluna de la seva tomba era perque parlava arab, una pregunta maco, lo teu es de naixement o tal vegada es un contagi del virus de FNCB (Fuerza Nueva Comunidad Balear)?

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Ans. Una curiositat en aquest Diari a dalt de tot possa Palma de Mallorca i esteim xerrant de s'any 1.880. Curiós que llavors es cuatra pixaprims renegats diguin que es gominats d'es PP s'inventin que domés s'ha de dir Palma. SIGlE XIX. PALMA, DE :MALLORCA. N.o 71 Sou uns mentiders i vos estau carregant sa nostra histori i cultura. Caps de Fa...

user costelladevadella | Hace más de 11 años

Es pare d'en Ramón LLull va anar amb es vaixell de sa gent de Montpelier a s'hora de conquistar Mallorca. En Jaume I amb arribar a Mallorca s'entenie amb sos natius. De cap manera va assesinar a tota sa poblaciò,ja que necessitava d'ells. En Ramon Llull va passar molt de temps a Montpelier (i va escriure Obres Mestras a Montpelier). I en repetides ocasiòns. Montpelier NO es Catalunya. Es Balear, com a tàl, existeix desde sempre i així queda demostrat en es Diccionari Català-Valencià -Balear de Mossen Antoni Mª Alcover. Sa llengo "Catalana" que es nostros fills estàn estodiant ès sa llengo que se xerra a Barcelona, per lo tant vólen que estodiém i aprenguém és Barceloní. I si efectivament sòm llengos amb sa mateixa arrel, emperò no tenim es perqué perdra sa nostra identitat Baleà per cuatra pixaprims rengats i reconvertits a n'es Barceloní. Visca es Mallorquí, Fora es Català IMPOSSAT.

user Ans | Hace más de 11 años

Joan, si creus que sa gramàtica Baléà ês inventada de fà dos dies, pods lleggí aquest periódic de l'añ 1880 (un número colsevol de aquest periódic): http://ibdigital.uib.es/greenstone/collect/ignorancia/index/assoc/1880_10_/23.dir/1880_10_23.pdf

user tolito | Hace más de 11 años

visca els pares inteligents que trien integrarse a dins de la nostra societat. Gracies per ser integristes i no separatistes. Tranquils, el castellà el xerreran sense problemes i aixi podrem viura tots amb armonia sabent que tots, xerram ses dues llengues.