user vs | Hace más de 11 años

Pels aeroports en perdues d'AENA me n'he oblidat de Vigo d'en "Pepiño". Sempre es xerra de Castelló d'en Fabra i de Ciudad Real, com si AENA tingués cera del Corpus. D'altra banda, hi ha el cost dels controladors, alt comparat amb altres països europeus. Per acabar les coses, hi ha els partidaris roig-i-verts d'apujar les taxes d'aeroport, considerades com un impost ecològic.

user vs | Hace más de 11 años

Es tan mal de comprendre que Son Sant Joan no és una aeroport a part, sinò que fa part d'un grup, AENA, que té aeroports amb perdúes, compensades pels aeroports que fan beneficis. D'altra banda,he sentit dir que els aeroports espanyols que vorejen els Pirineus pateixen molt de la competència de Tolosa de França. Val a dir que la planificació de nous aeroports ja no es pot fer només amb una perspectiva nacional.

user pere | Hace más de 11 años

VS, es veu que saps alguna cosa del tema però no tot!, es clar que es d'AENA però que pinta idò en DEUDERO el DIRECTOR GENERAL D'AEROPORTS de quins???? si no en té cap!!!!, al manco que lluiti per la competitivitat dels nostros. DANIEL, tu en canvi no en tens ni idea!, El PP PUJA les taxes brutalment, més d'un 50% a MAD i BCN i més d'un 10 de mitja a les illes, o sigui que s'en riuen de noltros, simplement a l'hivern no les pujará tant AQUI, però els avions dormen a BCN i a MAD, per tant serà igualment més CAR volar!!!!!!!!!!!ara ja son més barates a l'hivern a IBZ i a MAH ja que l'hivern son aeroports de categoria 2 i tenen les taxes més baixes. Però, no havia de gestionar els aeroports el PP????????????

user fora politic | Hace más de 11 años

VS pues que lluiti mes pes es mallorquins, que lo unic que a fet desde que es president, a part de cobrar es ficar lio amb lo de sa llegua

user vs | Hace más de 11 años

No s'ha de retreure al president JRB les taxes de Son Sant Joan com si l'aeroport fos seu i no d'AENA. La diferència amb l'aeroport de Malta és que aquest no ha de pagar pel dèficit d'altres aeroports com són ara León del ZP, Osca, Lleida, etc.

user Fora politics | Hace más de 11 años

Crec que per esser politic as de estudiar una asignatura que se diu, esser curt. Es preus de ses taxes a Mallorca estan molt altes, i es turiestes s'estimen mes anar a Malta per exemple que es mes barato, pero en Per Ramon Bauça no s'entera

user Pep de Son Fullos | Hace más de 11 años

Es raro que las baje sin haberlas subido antes...

user vs | Hace más de 11 años

Si he entès bé, es tracta d'una proposta del Senat. Ha de ser confirmada encara pel Congrès per què sigui definitiva? D'altra banda, entenc per "bonificació" que l'apujada de taxes serà menys important pel que fa als mesos novemre-mars, ademés sense massa activitat turística. Jo estic en contra del model centralitzador AENA, una antigualla dins Europa, i que ens fa pagar, als mallorquins, els aeroports mig-buïts d'Osca, Lleida, León, etc.

user PLM | Hace más de 11 años

Aguiló y Bauçà no son más que los administradores de la miseria que nos manda Madrid. Son incapaces de exigir un mejor trato por parte del Estado.

user daniel | Hace más de 11 años

Inaudito, es precisamente una iniciativa para conseguir más turismo en temporada baja. Si no conoces del tema mejor no opines.