user Ultimas noticias!!! | Hace más de 11 años

Mabel Cabrer nombrada gerent de metros inundables!!! PD: Parecé ser que se deba a su alta experiencia en la materia.

user Sibil.la | Hace más de 11 años

Per si la senyora Cabrer llegeix això només li vull recordar que si el PP guanyà a les darreres eleccions va ser perquè "de caixó havia de fer": tot anava en contra dels que aleshores comandaven. Sé de molta de gent que vos va votar perquè va creure -erròniament i tal com prometéreu a la campanya electoral-, que millorariau per damunt de tot la situació econòmica, ja que no vos assaciareu de dir que teniu el remei, i vaja quin remei!. Per sort o per desgracia el jutge TEMPS sempre posa les coses al lloc que pertoca. I tal com li digueren a una companya seva de partit, "com mes amunt t'enfiles mes gros és l'esclat" i ara si no vaig errat, em consta que heu està passant no de lo millor. L'humiliat i aprendre dels errors propis és una qualitat, en canvi, la prepotència sempre passa factura. I la diferència entre vostès i el Sr. Pastor, és que mentre aquest guanya les eleccions a Manacor per la persona que és, els altres heu fan per pura xurra, casualitat i oportunitat del moment. Teniu-ho molt en compte, perquè com diu la dita, el que avisa no és traïdor.

user Josep Miquel | Hace más de 11 años

vs, un metro del segle XXI? jo hi vaig a diari i francament amb bons ulls arriba a un metro dels inicis del segle XX, el problema es que els pocs usuaris son treballadors del poligon i estudiants de la Uned i la UIB, deixan apart lo de que a l'hivern es torni una marevellosa pisicina

user vs | Hace más de 11 años

Voldria defensar el passat de la Sra. Cabrer. El tren Manacor-Capdepera i el metro de Palma van ser dos errors de planificació, està clar. La diferència és que tenim ara un metro del segle XXI, emperò un tren, inacabat, del segle XIX, dels nostres rerapadrins.

user Futur exiliat | Hace más de 11 años

"proceso democrático"? que sap que vol dir aixó "senyora" Carbrer?

user baleares | Hace más de 11 años

sra cabrer, mas dignidad, menos cinismo, eres una VENUDA

user miquel | Hace más de 11 años

Pastor sigue, no cambies, tienes mi voto.

user mallorquinarro | Hace más de 11 años

En Pastor t'agradarà o no, però va de front. Tot lo contrari de na Cabrer, mirau quina cara de bona al.lota, i és una cínica de nassos. Va fer totes ses autopistes incluides ses de Eivissa que mos vàren fer perdre ses eleccions, i ara mos dóna lliçons a tots. Sura com sa merda, ara li fa sa pilota a Na Baussi, i ella i es seu homo estan cobrant des nostros imposts. I encara vol donar lliçons a n'en Pastor. Au nina cínica, ves a donar lliçons a ca teva, que lo únic que tens diferent en es demés és que a tú sa fiscalia no t'ha possat encara sa lupa damunt.

user Tià | Hace más de 11 años

Si per al senyor Pastor el país està per damunt el partit (el PP, vull dir), votarà en contra d'aquesta màquina d'anorrear el país. Ja ho veurem.

user hipocrites | Hace más de 11 años

vos na recordau de ses pataletas d´en Delgado quant no estaba el govern. Ningu li va demanar que deixas es partit.