user MILITANTE MANACORI | Hace más de 11 años

SEÑOR PASTOR se le hecho de menos en el congreso.buenas escusas para no escuchar atus afiliados,hacerte fotos con ARMENGOL,LLADO,y los fracasados de joves per sa llengua. en fin estas demostrando que te gusta mas el cargo que tus principios,estoi seguro que tendras muchas ofertas de PSIB,ERC,PSMVERDS o los de la LLIGA yCONVERGENCIA.un hombre como tu tan intelijente lo mejor que puede hacer es dimitir para de fender sus ideas

user Pastor | Hace más de 11 años

El mas tonto de la clase, el mas fantasma y el menos preparado van y le dan un premio jaja

user tofolpifol | Hace más de 11 años

mallorqui amb molta glòria i català per la meva història. No entrem en tonteries, és la mateixa llengua, així com el mexicà i el castellà. El que ho negui, es que és un total ignorant o que no ho vol vore, per tant un castellanitzador! a Mallorca en Català!

user UN MALLORQUINSTA | Hace más de 11 años

Tu vius a Mallorca??, idò no deus ser de sa part forana... Foraster- qui xerra castellà//// Mallorquí- qui xerra mallorquí///// català- qui xerra qualsevol dialecte des català que no sigui mallorquí/// estranger- qui és de fora d'espanya// terra de moros/// és així i sempre ha estat així, te recoman llegir " Mis queridos mallorquines", així com també "Mallorca l'illa de la calma" de santiago russionyol, o que vagis a veure "acorar" de toni gomila, així sebràs una mica més sobre s'indiosicràcia des poble mallorquí

user un mallorquinista | Hace más de 11 años

Per favor!, ara resulta que nomé és forasters inadeptats defensen mallorca!?, QUANTA HIPOCRISIA, MOLT DE MALLORQUIN I LLAVOR COM ELS BLAVEROS DE VALENCIA, TOT EN FORASTERS. SOU UNS ANTIMALLORQUINS. PER CERT, NO SÉ A QUI PRETENEU ENGANAR AMB AIXÒ DE "NO SOMOS CATALANES", AIXÒ HO SAP TOTHOM, NINGÚ VOS HO HA NEGAT. I NNGÚ VOL QUE HO SIGUEM, SOM MALLORQUINS I N'ESTEIM ORGULLOSOS. PASTOR, FONT, CANYELLAS, SÓN MALLORQUINS I N'ESTAN ORGULLOSOS, DEFENSEN SA LLENGUA DE MALLORCA (S'UNICA LLENGUA PRÒPIA), AIXÍ COM ES DIALECTE. NO INTENTEU GIRAR ES TEMA ENTRE CATALÀ I MALLORQUÍ. ARA JA ÉS ENTRE LLENGUA DE MALLORCA I CASTELLÀ. SI ELIMINEN ES CATALÀ NO HI HAURÀ MODALITATS QUE VALGUIN, SENSE LLENGUA NO HI HA DIALECTE, QUE NO VOS ENGANYIN. TOT ESTIRÀ EN FORASTER. I COM S'ELIMINA ES CATALÀ A MALLORCA?? IDÒ MOLT FÀCIL, SEGUINT SA MATEIXA TÈCNICA QUE AL PAIS VALENCIÀ, PRIMER FRACTURAR SA LLENGUA (PERQUE TENGUI MENYS RECUSROS, SEGUINT EL DIVIDE Y VENCERAS, UN COP FRACTURADA TENDREM MENYS PEL·LÍCULES, MENYS CANALS, ETC, AMB SA NOSTRA LLENGUA, PASSARÀ A SER UNA LLENGUA DE SEGONA OBSERVAU UN MISSATGE ENVIAT PES YOUTUBE A NES MEU CANAL, D'UN GONELLA: "Es mallorquí sempre ha estat una llengo d'us doméstic, i de transmissió oral, mai s'ha empreat per s'administració de justicia ni per fer lliteratura escrita de qualitat"), I D'QUESTA MANERA PODER IMPOSAR MILLOR ES CASTELLÀ. SE VOS VEU ÉS LLAUTÓ

user nanu | Hace más de 11 años

Heu diguis com heu diguis, un catalá a Mallorca será sempre un foraster. Jo quand vaig a Barcelona, també som un foraster. Jo som tan mallorqui, o mes, de lo puguis ser-ho tu. A vore si t'enteras. Ja non volia sabre d'altra. ¿Heu tens clar, ara?

user KH. | Hace más de 11 años

¿¿ COMO PUEDEN RECONOCERLE MERITOS A PASTOR POR NO DEFENDER SU TIERRA Y VENDERSE POR UN PUÑADO DE EUROS A LOS CATALUFOS ??.

user Xim Bestard | Hace más de 11 años

"Majorca is not catalonia", ja ho sabem pardal, això és mallorca, no falta que m`ho recordis.jaja. Jo no vull estar sotmes a nes catalans, coions, però tampoc vull estar sotmés a nes espanyols, seras... ai, ho he escrit en mallorquí? o en català? ara no ho se. És igual, no me dona la gana escriure-ho en castellà, no som de castella.

user es bueno ser calvo | Hace más de 11 años

A éstos jamás se les puede caer el pelo digan lo que digan y se equivoquen en lo que se equivoquen.

user MAJORCA IS NOT CATALONIA | Hace más de 11 años

BASTA YA DE ESTAR DEBAJO DEL DOMINIO CATALANISTA: EN MALLORCA MALLORQUÍN Y CASTELLANO. QUEREMOS SER MALLORQUINES NO CATALANES, ¿TANTO CUESTA DE ENTENDER ESO? ¿POR QUE LOS CATALANES NO INVADEN FRANCIA Y NOS DEJAN TRANQUILOS DE UNA PUÑETERA VEZ? SI CATALONIA IS NOT SPAIN, MAJORCA IS NOT CATALONIA. VIVA MALLORCA. VIVA RAMON LLULL. VIVAN TODOS SUS HABITANTES.