user un mallorquinstA | Hace más de 11 años

Tota sa raó. Si aquests gonelles llegissin "Per la llengua" de josep massanot muntaner (on transcriu el que digué l'apostol de la llengua), alomillor no xerrarien tant. És vera que quan Pompeu i fabra li feu sa púa, li féu es buit, es nostro amic Mossen alcover tengué un temporada contre tot lo que havia defensat abans ( cotra es religiosos catalans, que els acusava d'antireligiosos, contre Pompeu i Fabra. pero mai contra s'unitat de sa lengua.), però cla recordar que finalment retornà als origen i demenà perdó a tots els que habia atacat, entre ells, el mateix pompeu i fabra. Vos deix es llibre: "http://books.google.cat/books?id=6QU-yFCnEzUC&printsec=frontcover&hl=ca&source=gbs_ge_summary_r&cad=0#v=onepage&q&f=false"

user CATI | Hace más de 11 años

Estoy del catalan, asta el mismisimo, MOÑO!!!Y DE LOS CATALANISTA, ATA MAS ABAJO.

user Mossèn Alcover | Hace más de 11 años

Veig massa gent que emplea el nom de Mossèn Alcover com a anticatalà, i això es l'errada més gran que he vist en la meva vida. Mossèn Alcover defensava el català com a ningú, el que no defensava era el barceloní (que s'impossava a Lleida, l'Ampurdà Salat, Girona, Tarragona, Tortosa, València, Mallorca...) Volia un català estandart més descentralitzat ja que opinava (com molts, i jo incluit) que es tenien que tenir mes present totes les modalitats catalanes. De fet, mai veureu un escrit seu en Català que estigui amb l'article salat, mai!. Els gonelles que empleen aquest exdirector de l'institut d'estudis catalans, que sàpiguen que deia que Catalunya, València i Balears eren "un mateix país, ab una mateixa cultura". A més va afegia "¿Qui no sap qu’axò que’n diuen català, rossellonès, mallorquí, menorquí, eyvissenc, valencià, tortosí, pallarès, alicantí, no són més que modalidats diferents d’un mateix i únic idioma, que’l poreu anomenar com volgueu, mentres no fasseu la toxarrudesa de negarli l’egzistència, que, després de tot, la tendrà, tant si la hi negau com si la regonexèu?" Es a dir, gonelles anau ben equivocats si pensau que M.A. Alcover era dels vostres.

user a alguno-a-s | Hace más de 11 años

Estoy en España no en Espanya y si tengo que hablar algo sherrare el Mallorqui, no el catanalufo. Viva la Prinsesa Maria Antonia.

user Nostradamus | Hace más de 11 años

Los de hasta primero de bachiller aun están con examenes finals, los de segundo tienen la selectividad en puertas, los universitarios igualmente con exámenes. ¿No se puede hacer el Acampallengua a mitad de Julio? ¿es que ninguno de estos estudiantes passa pena por los exámenes?

user vs | Hace más de 11 años

No entenc per què tanta "mala llet" forana enfront d'una iniciativa que, al capdavall, és constructiva i positiva pels joves. Les comparacions amb fets dels anys 30 demostren un capet "border-line".

user toni | Hace más de 11 años

No olvideis los condones

user 66 | Hace más de 11 años

Macrobotellón, antorchas de noche, quema de libros, en castellano , por supuesto. Ein Reich, ein volk, ein Fürher. Seit heil, seit heil!!!!

user @ m.s. | Hace más de 11 años

No. El que es finància amb doblers públics és el Circulo Balear.

user El fotografo | Hace más de 11 años

Voy a ir a acer fotos y a enviarlas a la policia por si acen halgo inlegal.