user vs | Hace más de 11 años

Jo no aniria fins a evocar el "tío Paco" per un problema de mobilitat de la carretera Son Servera-Cala Millor, herència del PSIB. Ja té altres coses damunt la seva consciència.

user austeridad | Hace más de 11 años

Ha sido entrar como appifiado del PP y ya se le suben los humos (del tractor) a la cabeza

user keronimo | Hace más de 11 años

a veure el sr. conseller es queixa de que els demes es queixin, es que nomes te dret ell el sr. conseller a queioxar-se ala ido no es lo mateix recptar que "prende" per voste sr. curtet que te poca memória

user vs | Hace más de 11 años

En aquestos temps d'espanyolització, faig costat volonters a un Conseller que sap dir en bon mallorquí: "Batle, només veus ossos dins es lleu!". Chapeau!

user Josep Lilteres Bosch | Hace más de 11 años

Jo el conec i puc dir que és més curt que una espardenya. Ha arribat on és per ser l'organitzador de tractorades.

user vs | Hace más de 11 años

Per qui parlava sobretot el Sr. Batle, pel Conseller o per ser escoltat de la premsa? No crec que descobrís, durant la passejada, moltes de coses que no savia.

user vs | Hace más de 11 años

No vé mal conèixer una mica els antecedents. El Govern actual ha degut intervenir en urgència per reparar els estralls del Bloc. En quatre ays, no van poder acabar el modeste tram de línia de tren Manacor-Son Servera, la qual cosa va desorganitzar els accessos cap a Cala Millor, Cala Bona i altres. No es va acabar la línia, com tothom sap, perquè es van disparar les despeses més enllà dels pressupostos i perquè els camardes PSOE de Madrid (ZP i Salgado) ens van tallar les transferències (de passada, gràcies!). El desgavell actual vé docns de la planificació errada de la línia i de les retallades que ens van fer a Madrid-PSOE.

user luis | Hace más de 11 años

A JORDI: Te repito que es una persona que me cae bien, siempre escucha, siempre está atento a todos y es muy educado, eso lo tengo clarísimo, he tenido la ocasión de conocerlo y repito que como persona un 10. Pero a un alcalde no lo juzgo por su educación sino por su gestión. Y en Cala Millor o Son Servera muchos te dirán lo mismo, perdieron la mayoría después de muchos años... Por algo será.

user rogillo | Hace más de 11 años

NO LO ENTIENDO yo tampoco lo entiendo un acomunidad autonoma que tenia la renta percapita mas alta de el estado espanyol y no pueden terminar una mierda de obras indapendensi ya lladres

user no lo entiendo | Hace más de 11 años

Lo que no puede ser es que los del PSOE comiencen unas obras que no se pueden pagar, y luego las broncas se las lleve el PP por toda la cara.