user Adela Xarrnega | Hace más de 11 años

Qui es aquesta ase que esta devora Don Miquel Vidal? El conexeu? jo no.

user vots en blanc | Hace más de 11 años

Esper que se hi trobi amab un munt de vots en blanc,més,molts més dels què es pugui pensar mai...¡Bauçà a pendre vent!

user JJ | Hace más de 11 años

A ver si lo entiendo, como Bauzá no lo "traga" ni "DIOS", se sacan de la manga al número "2" para ver si este cuela?..., a ver si se enteran estos políticos que el problema no es que no queramos a Bauzá, el problema es que ya no queremos a ninguno... oímos "político" y nos entran náuseas...

user Jordi | Hace más de 11 años

Lo que acaba d'escriure en Samuel defineix perfectement el PP d'en Bauçà i en Miquel de Santanyí el del catetisme i el del sentit d'inferioritat envers els catellanoparlants... Per ells tots hauriem de ser servidor dels senyors de la península i que en venir aquí mos baixassem els calçons... IDÒ NO!!!

user samuel | Hace más de 11 años

Chiste de Mikel Vidal, aquest matí a ib3 radio: Dos santayiners,per no dir mallorquins, (eing… santanyi no es a mallorca?) Es troven a l’aereoport per anar a la península a fer el servei militar i un li diu a l’atre: -Tu sabes hablar casteñol? - Yo si, como cualsevol Senyors i senyores de Santanyi, preocupats haurien d’estar de tenir un compatriota que pensi que els santanyiners (jo tenc mitja cama de santanyi) no tenen cultura.

user Llucmajoré | Hace más de 11 años

@maria salom: de carnet des PSOE no n'he tengut ni en vull tenir. De roig no en som més que en bauzá (no en tenc res), de Mallorquí SI li puc assegurar que ho som bastant més. Que vostè vagi da bauxa en bauxa, no vol dir que tots facem lo mateix... PD: Canviet es nick, no suplantis identitats de polítics (com se pot caure tan baix?)

user Llucmajoré | Hace más de 11 años

Primer de tot, jo el vaig votar a ses primàries de fa dos anys contra delgado, el vaig votar jo, i TOT es regionalisme, ell no era ningú en aquell moment, era un autèntic desconegut. En lloc d'ajudar a n'es que l'havien votat, es senyor bauzá se'n va anar amb sos seus "contràris", se va aplegar amb Delgado, deixamos de banda a tot es sector que el varem votar, un 70% des partit, i és aquí on vull anar a parar, ell representava es regionalisme i quan va guanyar ses primaries se va passar a s'altre bando, és aquí on m'han pres es pel!. 2na Cosa, parlam d'eleccions, si, jo també el vaig votar, cansat de rotjos, suposant que ho faria millor que els altres, no ha estat així. Apart que en cap moment varen dir que modifiquerien sa llei de normalització linguistica (perdó primer va dir que l'eliminaria i després que No, que s'havia equivocat). A lo que respecte a lo de "la libre eleccion de lengua", s'ha vist que no és per això pel que'l varem votar (un 8,6% en castellà), està dividint sa societat amb sos qui estimen Mallorca i es qui no, i en temps de crisi això és lo darrer que ha de fer un president, fractrar sa scietat amb temes ja superats. I que s'abaixaria es calçons davant Madrit d'aqueixa manera tampoc ho va dir, no, Però mireu, hem de tancar DOS hospitals, perque aquest homo pugui fer carrera a Madrit. Jo tan sols vull mantenir es consens que sempre ha tengut aquest partit, abans tan nostro i ara tan poc, en Bauzá sap que això que està fent amb sa llengua li farà mal a n'es partit, mos (o els...) farà mal, però a ell li és igual, només mira per ell i punt. Vergonyós. Per acabar dir que el varem votar per sa crisi i ell ho sap, i tot i axí, tot i es desastre que varen fer els rotjos a s'anterior legislatura, ell només va treure uns 2000 vots més que Jaume Mates. senyor Bauzá, si vostè no en sap dimitesqui i que en posin un altre, que lo que veu sa gent és que s'atur no s'atura de pujar, de que tenim un president que crea conflicte allà on no n'hi havia, amb temes més que superats, de que els imposts (que en principi no s'havien de pujar) han pujat, de que se baixa els calçons devant Madrit, i llavor que?, Llavor hem de tancar hospitals! Dimiteixi i que s'hi posi pastor, o Rotger que potser en sabrien més que tu, amb tu no anam enloc

user Santanyiner | Hace más de 11 años

Miquel to deman per favor, are que tens mes poder llevamos en Solana del damunt a Cala D'or, els empresaris i comerciants no podem mes amb ell.

user Ppsoe | Hace más de 11 años

VS vas ben errat .

user Lluc Maria | Hace más de 11 años

Aquest home, el de Santanyí, s'hauria d'haver reservat per ocasions millors. Això és tudar-se tristament. Llàstima.