user ai, filleta flipantencolorins | Hace más de 11 años

flipatencolorins, veig que ets una dona. Bé, això canvia les coses, perquè amb les dones, s'ha d'anar en compte, sou perilloses. Ara bé, per què escrius de coses d'homes? I per què dius que "Espanya" vos dóna títols? Ben contents que vareu estar els espanyolistes quan els catalans vos donaren el títol de campions del món de futbol. Em sembla, reina meua, que t'ho hauries de fer mirar. Ah! un consell: val més que miris Tele5 que fan programes més apropiats per vosaltres, no miris el futbol, "que es cosa de hombres" com el conyac.

user flipantencolorins | Hace más de 11 años

A tots aquests que se fan dir independentistes, no me fegueu riure! si és vera que sou independentistes per que sou seguidors d'un equip que juga a sa lliga espanyola, per molt barça que sigui, i que a damunt juga sa copa del rei, tant sa lliga com sa copa són títols que vos dóna ESPANYA, que feis com a locos mirant aquests campionats? ses vostres siulades me fan riure! que siulau el que voleu que es vostro equip guanyi??? com sempre una contradicció darrera una altra ... jo sóm republicana, per tant no me vaig posar a veure un partit dedicat a lo que jo estic en contra, és qüestió de no ser hipòcrita ... i a tots els independentistes mallorquins que nos fan creure que defensen lo nostro, voltros no defenseu lo de casa, sinó lo des veïnat, me va bastar veure quan va jugar es Barça-Mallorca que la majoria anàveu amb es Barça, quina manera de defensar lo nostro ... també estic cansada de veure independentistes mallorquins que pel facebook, no tenen els sants collons de posar ni una "s" salada, o que posen "Gaudir" i no "disfrutar" o "parlar" i no "xerrar" feis es favor de defensar lo que és nostro, els vostres arguments independentistes ja no tenen ni cap ni peus, i si tant estimeu Mallorca, sentir-vos orgullosos de com xerram i com escribim, no sigueu els primers a tirar-nos terra a damunt. I finalment només vull deixar clar que cada vegada tinc més clar que primer sóm mallorquina i deprés espanyola, però mai catalanista.

user KH. | Hace más de 11 años

INDEPENDENTISTAS VASCOS Y CATALANES: ODIAN EL RESTO DE ESPAÑA MENOS PARA CHANTAGEAR, DESPILFARRAR Y ROBAR EL DINERO DEL RESTO DE LOS ESPAÑOLES Q NO LES CORRESPONDE POR LAS TRAMPAS Q HACEN EN TEMAS DE INGRESOS Y GASTOS. ESO SI ROBAN CON LA COMPLICIDAD DEL PP Y DEL PSOE. AHORA Q ARTURO MAS SABE Q ESTA ARRUINADA CATALUÑA SOLO SE DEDICA A SAQUEAR AL RESTO DE ESPAÑA ANTE LA MIRADA ACOMPLEJADA Y BOBA DE DON MARIANO EL RAJAO. AHORA Q ESTAN ARRUINADOS LES TENDRIAMOS Q CONCEDER LA INDEPENDENCIA A ESTOS LADRONES INDEPENDENTISTAS CATALANES Y VASCOS. Q LES PAGE LA DEUDA QUIENES LOS APOYAN.

user veinat | Hace más de 11 años

bueno se ve que la mitad de la poblacion de mallorca quiere juntarse con els paisos catalans y la otra mitad no.Tendriamos que ponernos a pensar en serio por donde dividimos mallorca, donde ponemos la frontera? de norte a sur o de este a oeste o como lo arreglamos?

user pepe | Hace más de 11 años

Preguntados los espectadores despues del partido , la mayoria no habian pitado. Es facil decir que todos han pitado cuando las camaras recogian que la mayoria estaban callados. Si no se cree repasad las imagenes.

user Si me tocas el pito me irrito | Hace más de 11 años

┈┈VISCA CATALUNYA ┈┈!!!VISCA EL BARÇA!!! ╭╮╱╭╮╱╱╱╱╱╲╲╲╲╲╭╮╲╭╮ ┃┃╮╮┃╱┣┻┻┻┻┻┻┫╲┃╭╭┃┃ ┃┃┃┃┃╱┃╰━╮╭━╯┃╲┃┃┃┃┃ ┃┊┏┳╮╱┃╰┻┛┗┻╯┃╲╭┳┓┊┃ ╰╮┊╭╯╱╰╮╭┳┳╮╭╯╲╰╮┊╭╯ ╱┃┊╰━━━╯┗┻┻┛╰━━━╯ ╲╲╲

user ESPAÑOLA | Hace más de 11 años

Los que pitaban son los que quieren la independencia, pero están pidiendo ayuda de un par de millones de Euros al gobierno ESPAÑOL, son unos irrespetuosos donde van la arman,son totalitarios no respetan a quien se siente ESPAÑOL por los cuatro lados, ni todos los catalanes son anti ESPAÑOLES,ni todos los ESPAÑOLES somos anti catalanistas, lo que SI,somos es mas educados y respetuosos que ellos, menuda horterada , ellos mismos se delatan, no saben distinguir el deporte con las ya cansinas reivindicaciones, menudo ejemplo dan a sus hijos.

user julia | Hace más de 11 años

para mi ninguno de estos dos equipos me representan .tendrian k jugar en una liga catalana o vasca y no en la española.

user vs | Hace más de 11 años

El Real Madrid n'ha trets dividends morals. El seu estadi mític no ha estat esquitxat per aquesta politització excessiva de l'esport.

user CapitanSalami para Josep Miquel | Hace más de 11 años

Cuando te ves acorralado por comentarios que reflejan la realidad, veo que te ofendes y atacas con mantas de humo, bien que sepas que esto es un foro en el que todas las personas pueden manifestar su opinion sin importar las faltas ortograficas etc, y no por ello son personas incultas como pretendes dar a entender con tu comentario, conozco perfectamente todas las reglas ortograficas, y las aplico en el ambito laboral y no aqui porque no va al caso, es un consejo de 'amigo', he dicho.