user un mallorquinite polític (i futbolistic) | Hace más de 11 años

Si senyor bauzá es regionalisme existeix dins el seu propi partit, es aquella ideologia que vostè té marginada, es aquell grup de presones que a les anteriors primaries li donaren suport, i ara s'ha passat a l'altre bando (el de delgado). Ara sou regionalistes? no vos heu mogut?; voleu destrossar tots els avanços en temes de llengua duits pels seu antesessors (Canyellas, soler, mates) , però no vos heu mogut del regionalisme. Se veu que quan s'apliquen les idees de delgado (reconegut per ell mateix) són regionalistes. Se veu que quan s'aplica l'antimallorquinisme, són regionalistes, per favor!, Si és màxim exponent del regionalisme es l'exPPero Jaume Font, i de tan escorats que anaven els del PP, va crear un partit!, i s'altre, Toni Pastor i Huguet, ja han denunciat publicament l'escorament antimallorquinista de partit, Vos pensau que sa gent es curta?, En Company vendria a sa mare per 4 mongetes!

user Juan Ramón | Hace más de 11 años

Operación de pura propaganda. Bièl "Tractorada" hacía ya muchos años que, con carné o sin él, trabajaba para el PP.

user TOMEU | Hace más de 11 años

«Estaba con Bauzá por un compromiso personal y creo que ahora era el momento de dar este paso», concluyó. A ver si el bombero se pone celoso.

user Per a "AMBICIO" | Hace más de 11 años

L'ambició l'ha de tenir per millorar Balears i no sols per figurar i fer-se amunt amb els sous i els privilegis que li pot donar la política . Que critiqui l'espoli fiscal i l'intent d'arraconar la nostra llengua i així creurem que procura per a noltros. Si no és així, el seu posat mallorquí és només una closca buida.

user Sospita | Hace más de 11 años

L'anada d'Aguiló i companyia a Son Espases, l’esbombament de les crítiques al model lingüístic per part de Jorge Campos quan ja es feia fer que deixàs el càrrec que ocupava a l’administració autonòmica, el tema d'un règim especial per a Balears, l’afiliació al PP de Company (un venut al cap i a la fi); tot plegat pareix formar part d'un intent per a què les coses semblin diferents del que són. El que hem de valorar és la veritable línea política d'aquesta guarda.

user uno más | Hace más de 11 años

Vaya noticia tan frívola, mira que siempre he votado al pp y con estas noticias te dan ganas de no votar nunca, estamos con recortes, hasta las orejas y ellos haciendo una afiliacíón de un señor que primero cargo y luego afilición que frivolidad demuestran con este acto.

user Per a "Bauçà" | Hace más de 11 años

Bauçà, els teus fets demostren la teva nul•la mallorquinitat, però encara són més patètics els mallorquins renegats i venuts (Company, Rotger, …) que et van darrera darrera per tenir bo i fer-se bons.

user joan | Hace más de 11 años

Biel. te as equivocado, creia q eras mas listo.Hay que ver lo que gusta esa silla de la poltica,, pq sera?? sera para trabajar para la gente ( como siempre dicen ) o sera para tener unos buenos sueldazos?? , Unos pocos años en la politica y forrados para toda la vida,,,,,,otros 40 años picando piedra y al final no cobras ni para comer.

user APIFIADO al PP | Hace más de 11 años

COMPAÑE quien te viera y quien te ve cuando con el trator ESPARCIAS ABONOS y luego los LABRAVAS CON SERADE DE DOS SOLKS.Pero me sabe mal te veo un mandato CORTITO como mucho 3 años .

user AMBICIO | Hace más de 11 años

Coneguent en Biel, segur que no atura fins a ser President del Govern; qué hi apostam?