user Seny | Hace más de 11 años

És ben preocupant l'odi que es respira en alguns dels comentaris que apareixen per aquí. Per als que ens acusen d'adoctrinar els al.lots perquè som una guarda de catalanistes d'esquerres,qualque cosa devem haver fet molt malament. Els nostres alumnes, en poder votar voten el que volen (només faltaria) i d'aquí els resultats que tots coneixem. Per als que acusen als directors per mirar només pels seus interessos i desentendre's dels centres, dels claustres i dels alumnes. En quin món viuen? Si són docents, que s'oblidin dels discursos rancis i es comprometin, que presentin un projecte de millora per al seu centre i siguin directors. Però això vol dir comprometre's i fer coses concretes enlloc de teoritzar i donar lliçons ( i fer feina al juliol).. On han vist mai un director d'un centre públic que pugui triar els professors? De què xerren? Veuran que res no és tan senzill. La reunió de l'altre dia no era per reivindicar individualitats, era per denunciar la improvisació en la planificació del proper curs. Els equips directius volen saber com es concreten els canvis que la Conselleria diu que posarà en marxa a partir del proper curs (i dels quals n'acostumen a tenir notícia pels diaris) per poder informar els claustres, els alumnes i els pares i planificar el curs que comença aquest setembre. Ens hi jugam molt!

user Maria | Hace más de 11 años

us sembla pedagògic canviar el currículum a 3 mesos de començar el nou curs? i més quan en Wert el tornarà a canviar el proper any per posar 3 cursos de batxiller??? I sí, la gent se'n va a la concertada i privada, com a la sanitat... que us pensaveu que volia el PP? qui són els propietaris de les clíniques privades??? i dels col·legits privats??? peperos!!!

user Yomismo | Hace más de 11 años

Estos días solicité plaza (para 6EP) y me dice el colegio que escogí en 1 opción (STA.MONICA) que al final no suben el ratio (no se si es porque igual quieren meter a otros niños a su antojo a partir del 1 de octubre).

user jose manuel campos | Hace más de 11 años

Madre Alberta, San Cayetano, Luis Vives, yo no puedo pagar ésto,ni loco...mis hijos entonces..¿no podran elegir carrera?..ni carretera..quizás un pasadizo, ya los veo limpiando calles...Dios mio..que injusta es la vida.

user madre de diez | Hace más de 11 años

Aixó acabará, com sempra, nomes tindrán carrera, els fills dels rics-notaris-metjes-missers-dentistes-politics..la resta anirá a porgar fum,perque els páres no haurán pogut pagar-lis els estudis a col.legis privats.....

user Ex votante del PP | Hace más de 11 años

Si no son capaces de poner en marcha el curso que lo digan y que pongan a otros en su lugar.

user Schorske | Hace más de 11 años

Molt bé idò: quina mesura de protesta o rebuig proposen que es prengui? Aquesta associació sempre m´ha fet l´efecte de defensar simplement l´interés DELS DIRECTORS mai dels ensenyants en general ni dels alumnes. Esperen com a manà caigut del cel l'hora que es converteixin en un cos a part del professorat, se'ls alliberi de l' obligació de fer classe i del control del claustre i del Consell Escolar i, òbviamente, se'la pugi el sou per convertir-se en una mena de caps de personal, com ja ha passat al Madrid de n´Esperansita (Per cert, vs, que no cal ser gaire llest per preveure què passaria a Mallorca si els professors els contractàs el director...)

user Guiem | Hace más de 11 años

Algú s'ha demanat on han estudiat els nostres presidents, ministres i alts càrrecs? Doncs, a la Universitat privadeta la gran majoria. No ens enganem, el que està en joc és un model: si em puc pagar els estudis a la privada amb un govern de dretes no tendré la necessitat d'acudir a manifestacions per la pujada de taxes. Si estudio a la pública i protesto per la pujada de les taxes no sóc patriota, sóc un roig, "vago i maleante".

user CA | Hace más de 11 años

Si comentas el tema de "clases de repaso" a un padre del norte de Europa te preguntará lo que es? y porque es necesario? la ayuda especial a niños con necesidad tiene que ser garantizada dentro del mismo centro. A veces me pregunto si los políticos no son padres, o no les preocupa los estudios y el bien estar de sus hijos. Supongo que no optan por la opción de la enseñanza pública........ Por otro lado en nuestro colegio pienso que tendrán que hacer obra, no cabe mas que 28 mesas en las aulas preparadas según la normativa anterior de 25-28 alumnos por clase. Saldrá económico seguro, o me pregunto si tendrán que estudiar en el comedor las clases con mas de 28 alumnos?

user vs | Hace más de 11 años

Es passa massa sovint sota silenci, emperò una de les claus de la reixida finesa són els poders reforçats donats als director, fins i tot per a la contractació del claustre.