user juanki | Hace más de 11 años

Si el Baleares hubiese ganado el primer partido,el tal Crespí no hubiese dicho ni mú. Ahora se intenta curar en salud , por si no pasan. No demuestra mucha confianza en su equipo con estas declaraciones, mas bien lo contrario. Ví el partido de la ida y sinceramente no creo que el Baleares tenga muchos problemas en ascender, teniendo en cuenta que juega en su cesped y a casi su horario habitual, ademas del lleno absoluto que creo que habrá en el campo,. Por todo lo anterior , las declaraciones de su presidente, me parecen del todo fuera de lugar.

user Joan | Hace más de 11 años

A veure Mallorca Forever, t´he d´informar que a Son Bibiloni hi ha un camp de gespa artificial. Per una altre banda, torn a repetir que gràcies a aquest personatje de president, dessitg de totes totes que el Mirandés els elimini i els hi baixi els fums, per propotents i xulos. El que han de fer es ser més humils, ja que de moment, a lo únic que aspiren es a jugar contra el Mallorca B. Aquesta es sa realitat.

user mallorca forever | Hace más de 11 años

sa veritat es que es una bona noticia per el baleares, hem de saber que son bibiloni te gespa natural i l'estadi balear la gespa es artificial, per tant, no s'adaptaran del tot a un camp amb les característiques del baleares i es una cosa en favor i no en contra

user EnBosch | Hace más de 11 años

Menos discusions absurdes, lo que heu de fer es balearico es animar diumenge o dissabte (no se quin dia es es partit) i mirar de pujar a segon i ja esta... Li haurieu deixat es camp x entrenar? Havien d'entrenar a qualque banda, no li doneu mes voltes. Menos victimismes i amem si guanyau. Li demanare a n'els reis un derby a copa del rey x l'any q ve!!!! (Guanaynt el Mallorca, es clar) jajajajaja

user mpm | Hace más de 11 años

Només vul recordar una cosa que fa molts d'anys que vaig aprendre i que el ATB, com li diuen ara, no ha tengut en compte: DE PORCS I DE SENYORS N'HAN DE VENIR DE CASTA. D'on venen aquets que critiquen la deferencia de deixar el camp al Mirandés?. Inclus en partits de mes alta importancia, está establit reglamentariament que l'equip visitant pugui entrenar dins el camp del partir, pero clar que el ATB no ha tengut mai, ni tendrá, ocasió de fer-ho. Adeu i mala sort en vista de com sou.

user Guatlara de rostoi | Hace más de 11 años

Un club mediocre no val la pena ni perda el temps que perdem amb escriure. Aquets la deportivitat i la cortesía no saben que vol dir.

user xiscooooo | Hace más de 11 años

anthony leyendo tu comentario me doy cuenta que el tal crespi no es el unico cabeza cuadrada de esta isla. madre mia lo que hay que escuchar y leer a veces...

user pocseny | Hace más de 11 años

On no hi ha no en cerquis, per desgracia per el Baleares, tenen un president que es un cero a l'esquerra, i lo més trist que encara hi ha 4 moixos que el segueixen. No val la pena ni contestarlos. Visca el Mallorca, i sort per el Baleares!

user toni | Hace más de 11 años

Llorenç: no hi perdir ni un minut amb aquest "element". No val la pena. Ara ja tenen l'excusa preparada per si perden: "hem perdut per què el Mallorca ha cedit les instal·lacions. No hem pujat per culpa del MAllorca". El complexe d'inferioritat és total.

user bernat | Hace más de 11 años

No soy ni del Mallorca ni del Baleares, pero me parece muy normal que le hayan dejado entrenar, pues el futbol no es mas que un deporte y como tal debe tratarse....que gane y ascienda el mejor sobre el terreno de juego el domingo....y el presidente del Baleares dejese de chorradas, que hay muchos campos de cesped artificial en Mallorca, o es que porque este señor Crespi manda en toda Mallorca?