user Donacreu | Hace más de 11 años

Los "seños" y las "señas" (gramatica Aido) se quejan de vicio. Ellos también educaron a los que ahora son de derechas...y no los pueden ni ver.... Y a los de izquierdas que demuestran su "buena educación" con sólo ver al Sr.Bauzá... por cierto su representante elegido democraticamente, no "democraticamentesigano"... No queda mas remedio que decir aquello de "ajo y agua".. huy,perdon "afo y agua"..

user vs | Hace más de 11 años

Es veuen més professors de l'escola pública esperar els seus infants a la porte de les escoles concertades, queno professors de l'ecola privada que esperen a la porta de l'escola pública. Coses de la vida...

user Manuela | Hace más de 11 años

Sin ánimo de ofender, a Chicho Lorenzo lo ponía yo a hacer clase un trimestre completo, a poder ser el ultimo del curso. Como supongo que tiene una profesión pues puede enseñar lo que sabe a un PQPI. Después de un mes ya lo veo diciendo "Esto no está pagado"

user vs | Hace más de 11 años

Les retallades no són una novetat, emperò la reacció hi és més forta, pels motius que siguin. A la diferència del PSOE del Sr. ZP, el PP no ha retallat 5% del sou dels funcionaris.

user pilate | Hace más de 11 años

lo unico que nos queda es el turismo... se iría de vacaciones a Grecia...yo no porque no atraen los problemas si Mallorca se tira a la calle cada día la gente no vendrá.... igual con toda razón pero cuidado a la imagen que damos

user triple a | Hace más de 11 años

A eliana. Esta clar que l'educació comença a casa pero nins mal educats no només hi ha a la pública, també a una privada. Un col.legi privat tampoc es garantia de que els teus fills rebin la millor educació perque una cosa és el que es pares paguen i un altre molt distinta és la realitat que ofereixen de cara als pares i la realitat que sofreixen els alumnes. Jo vaig estudiar a un col.legi concertat de monjes. Tot molt hermós de cara als pares pero una manera de fer les coses amb els infants que al meu fill l'he duit a una escola pública.

user Amen | Hace más de 11 años

La Iglesia recibe 10.000 millones del estado en plena crisis Lo mismo que se recorta en Educación y sanidad --------------- Nosotros ya no damos hostias Las dan por nosotros Por eso callamos ┈┈┈┈┈◢▇▇▇▇▇◣┈┈┈┈┈ ┈┈┈┈┈▉◤◤◤◤◤▊▍┈┈ ┈┈┈┈┈▉┏▅╮╭▅┓▍┈┈┈ ┈┈┈┈╲◥╲▔▕▕▔▕╱┈┈┈┈ ┈┈┈┈┈ ▍▔╱▔╲▕┈┈┈┈┈ ┈┈┈┈┈▇◣╲▔▔▕◢▍┈┈┈┈ ┈┈┈◢▇▇▊▊▕▇▇▏▉▇▇◣┈

user eliana | Hace más de 11 años

Perdó, no som doçent, som empresari, peró tóta la culpa de l ìgnoráncia i les males fetes dels joves d`avui, ténnen la CULPA el pares (que no tennen els diners suficients per portar el sèus fills als col.legis privats.), peró que pagan un ou al govern, tens raor , tota, pilar...bóna nit.

user pilar | Hace más de 11 años

En veure tots aquests comentaris que em taxen de "roja, catalanista, violenta, vaga , facha...· i no se quants d'adjectius pelloratius més, m'alegro molt de ser ROJA/VAGA/CATALANISTA.....i no una persona de sentit comú i tolerant de dretes. Per cert els alumnes no saben sumar a no ser que tinguin un I PAD? I qui li ha comprat? Els pares.

user cançat | Hace más de 11 años

Sent moltíssim l ìgnorácia d`una petita part del poble balear, el no saber ,res de res de cultura, no té la culpa el professorat, es in.nutil lluitar amb un IMPOSSIBLE...aquí no hi ha, ni haurá cultura MAI...botellón, altres herbes i a vivir que son dos dias..¿no es aixi com s`expressen els INTELIGENTS..?..IDÓ a seguir com una secta..als in.teligents...amb l`ajuda del gover..tot o aconseguireu...teníu un futur, que tòma de cul.