user fa olor | Hace más de 11 años

Mira Damià, xerres en primera persona quant dius que del auditori no heu cobrat i de sa casa d´en Bernat sí, per lo que he de suposar que ets un picapreder que vols defenssar a n´en Bernat. Ido el deus coneixer bé a n´en Bernat, i deu esser un bon amic teu si el defenses tant. Amb més raó far olor això. Si sa teva empresa va agafar s´obra de s´auditori (adjudicada per el teu amic Bernat) i adamés li feies la reforma de ca seva FA OLOR!!! No sou dragados, ido digues qui sou. Que heu cobrat de l´obra de casa seva segur que sí, el que no sabem és qui ho ha pagat. Saps que te dic Damià, que és ben hora que la justicia posi a tots els que han robat, malversat i comès irregularitats al seu lloc, que no és altre que la presó. I de tot el que has dit abans lo únic que crec que es veritat és que has cobrat, però no crec que siguis es picapedrer.

user Arriba los palmeros | Hace más de 11 años

honrat, coherent, bona persona... Mare meva, si una cosa tenen aquests d'UM (o CxI, és exactament el mateix) és que són uns cracks per farcir les notícies que els afecten de comentaris fets a mida de la seva conveniència.

user damia | Hace más de 11 años

per tu FA OLOR, te diré que no som DRAGADOS, ni una multinacional, feim feina per reformes i tot lo que poguem, per lo tant segons tu, tothom està equivocat o diven lo que no saben. Per tu FA OLOR, jo si se si es picapedres feien feina a un lloc o un altre i de qui cobravem (que hem cobrat) i de qui no hem cobrat (auditori). quina llástima que sigui tant fácil escriure sense poder comprobar ses coses o confrontarles abans, i poder fer insinuacions, sense mica de fonament. que fácil poder posar mal. Te equivoques i molt, i estaria encantat de poder demostrarto, a tu i devant allà on vulguis.

user Jaume Mestre | Hace más de 11 años

Avui en dia fa més bo xerrar malament dels polítics que no bé. Idò si, en Bernat és honrat, honest i bona persona.

user Toro | Hace más de 11 años

Honrat pot ser, però de bona persona no en té res.

user fa olor | Hace más de 11 años

Si, si, molt honratés aquest. Tot el poble sap que mentre el picapedrers que feien feina al auditori, anaven a fer feina a casa seua. Tothom sap que aquesta empresa no es dedica a fer reformes a cases particulars. Jo no se si la reforma de casa seua la va pagar ell amb els seus doblers o es va juntar amb sa feina de s´auditori, però es batle NO NOMÉS HA DE ESSER HONRAT, TAMBÉ HO HA DE PAREIXER!!!

user Tramuntana | Hace más de 11 años

No estaria de mes que alguns comentaristes, abans de fer el comentari, lleguissin la noticia. En Bernat Bauza no va anar a declarar per ser sospitós d'haver robat res sino d'obtenir una subvenció pel teatre o auditori de Porteres. Ningú dubte on han anat a parar els diners sino de la tramitació

user codigo etico | Hace más de 11 años

segun Melia deberia abandonar el partido.O solo era para quitar los que estaban delante,y llegar a Presidente.

user AQUESTS D'UM... | Hace más de 11 años

honrat, coherent, bona persona... Mare meva, si una cosa tenen aquests d'UM (o CxI, és exactament el mateix) és que són uns cracks per farcir les notícies que els afecten de comentaris fets a mida de la seva conveniència.

user NO ME FIO | Hace más de 11 años

Què és allò que li fa rialles a aquest tipo? Deu ser que els ha venut un fotimer de camions?