user AOG | Hace más de 11 años

Su fuerza y constancia se verán reflejadas en el centro meteorológico. Confío en que su espíritu luchador se transmita a través de todo el equipo. Enhorabuena María José

user Tanja | Hace más de 11 años

In a few word, I want to say, María José, you are for me the best example of wife, mother, friend and professional woman and I would like to follow your example.

user mallork | Hace más de 11 años

Els que parlen sense saber: El Sr. Llansa era, es, un dels metereologues amb més prestigi d'Europa. Coneix ses Illes i les seves peculiaritats complexes com ningú, els llocs, els noms dels fenomens amb les paraules del poble. Aquesta Señora, ho te dificil superar-lo. Esper que s'integri, entre altres coses per entendre on ès i quines particularitats tenim.

user vs | Hace más de 11 años

Si he entès bé, a Balears, només tenim un servei metereològic, derivació del servei nacional. A l'ocasió de les grosses neus al Principat, s'havia parlat de diferències de pronòstic entre els serveis nacionals i els serveis autonòmics. Es tracta d'un duplicat caracteritzat, sembla.

user Paloma Castro | Hace más de 11 años

Muy acertado el nombramiento, ánimo y a trabajar!

user arnau | Hace más de 11 años

La formació acadèmica d'agustí Jansà és intaxable i no són encertades ni acceptables les crítiques de persones desinformades. En primer lloc Jansà és doctor en física i no hi ha congrés que no conti amb aportacions seves i a més molt bones. Jansà és qualque cosa més que un bon director del centre, és un excel·lent investigador i una de les persones que més sap de clima a nivell europeu. Ara be, sempre queda millor criticar que no parlar be i amb coneixement de causa.

user troyano | Hace más de 11 años

estamos artos de nombramientos a dedo. puede ser muy buena en su trabajo, pero de esta manera siempre se debe al que la ha nombrado

user Schorske | Hace más de 11 años

Ppero i foraster, a Mallorca, èxit professional garantit! Menorquí i amb la dona del PSOE, malament vas! Aquest nomenament ha caigut com un tir al centre meteorològic. És una persona autoritària i conflictiva.

user rinaldo | Hace más de 11 años

cuando fueron las oposiciones?

user Mallorquí d'arrel | Hace más de 11 años

Sea bien acogida la nueva responsable autonómica de la agencia de metereologia. Su condición de mallorquina, tras más de veinte años de convivencia personal, familiar y profesional nos permite comprender mejor sus aptitudes y actitudes en torno a aspectos muy importantes para el correcto desarrollo de la industria balear turística. La predicción del tiempo es un valor en alza gracias a la incorporación de las nuevas tecnologías