user Sta. Catalinero | Hace más de 12 años

Mallorquinista, xerr de totes ses modalidats balears i tu me xerres de sa modalidat de Catalunya (un´altra provincia) i quant dius que xerres catalá, xerra per tu mateix perque a ses Balears mai en sa vida hem xerrat es catalá, i en quant catalá llengo i mallorquí dialecte no te contestaré perque me llevarien es comentari, només te diré que Mallorca i Valenci han estat regnes i Catalunya mai ha sigut independent (l´amo de caseva), va pasá de perteneixe en es regne d´Aragó a perteneixe en es regne d´Espanya.

user un mallorquinista | Hace más de 12 años

@Sta. catalinero: De quines modalitats xerres quan volen que's català desaparegui de ses illes(amb tot lo que això implica: desaparició des mallorqui)?, Xerram català i això ja està assumit, es penós que hi hagui gent que avui en dia li faci vergonya xerrar català. Jo xerr mallorquí (dialecte) i català(llengua) alhora, una cosa no lleva a s'altre. Alerta amb lo qe ue deim, xerrar català NO és ser català, Noltros feim ball d bot, tenim sa bandera de mallorca, etc. ni castellers, ni res de tot això. Xerram català, però som mallorquins, i és això lo que crec que sa majoria de gent té assumit, que punyetes!

user Sta. Catalinero | Hace más de 12 años

Mentres no se compleixi s´estatut Baleá referent a sa modalitat lingüistica propi de ses illes Balears, es natius de ses illes no hem volem sentí xerrá de catalá, ja nos va bastá amb n´Antich que nos va invadí de catalanisme, catalá, castellets i senyeres estelades, arruix i fora des sembrat.

user Dídac | Hace más de 12 años

Per que quedi clar l'acte; jo som alumne del Llompart i puc explicar com va anar: Fou un acte ORGANITZAT PELS ALUMNES i en TEMPS DE PATI. El comunicat que enviarem diu clarament que és un acte realitzat pels alumnes. A QUI LI INTERESSI VEURE EL VÍDEO AMB EL MANIFEST: http://www.youtube.com/watch?v=OYErpBkZX3s

user flipando con la peña | Hace más de 12 años

No hay mas que ver los comentarios de los que estan en contra del catalan (por mucho que lo quieran llamar de otra manera) para ver el nivel Maribel intelectual del que gozan. Vergüenza debería darles soltar las barbaridades que sueltan sin pensar. Si cuela cuela y sino también.

user Tomeu34 | Hace más de 12 años

No hay nada mas triste que amar Cataluña y tener que vivir fuera de ella para matar el hambre, ¿no queriais un partido independentista en Cataluña? pués ya lo tenéis, ¿a que habéis venido ahora a Baleares, a romperla como a Cataluña con las mismas políticas que han hecho que ya no se pueda vivir en Cataluña? pues será que no, os habéis equivocado de provincia, estáis en la histórica Baleares, provincia de España, tenemos 2 lenguas y ninguna de ellas es el catalufo.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Per a Scorpio. Que heu ets de renegat!!!

user Per a Scorpio | Hace más de 12 años

El formenter també podria ser considerat idioma independent, supòs. I tal vegada també el solleric i el pollencí. El felanitxer no ho sé, però la veritat és que xerren un poc estrany, sobre tot els més vells. Per cert, els més vells de Mallorca diuen rallar, també.

user Scorpio | Hace más de 12 años

Por mucho que cuatro vendidos se empeñen, en Mallorca nunca se ha hablado el catalán ni nunca se hablará. Aquí xerram es mallorquí i es castellá, i a ses altres illes ratjen menorquí eiviçenc i castellá ¡MAI CATALA! ¡VISCA BALEARS I VISCA ESPANYA!.

user Tolerante | Hace más de 12 años

Hablan de persecución esos ca-pullos, cuando ellos con la colaboración de Armengol y Barceló, han intentado hacer desaparecer la lengua del Reino de Mallorca para imponernos un catalán de Barcelona inventado el año 1978. Y encima les dan subvenciones para que ataquen sin piedad el mallorquín que tiene una gramática anterior a la de los condados catalanes y es nuestra lengua de Mallorca. ¡Qué vergüenza!