user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Quin sermó, diguem una Universitat que digui que la llengua es diferenta i diguem un Pais que la seva bandera tengui forma de llaç, la resta tonteries gonelles

user PerJosepMiquel | Hace más de 12 años

Josep Miquel, no m'hi duras a escoltar es sermó, son massa conicidencies : LLengua catalana, països catalans, bandera catalana, mentres, a llevar d'enmig tot lo Balear. Fa temps que lletgesc ses teves intervencions i tenia moltes de dir-te que ets o un beneit o un pocavergonya, deixa de despreciar ses nostres modalitats i de defensar un model de llengua imposat i impostat que no ha volgut comptar ni en valencians ni en balears (ni tan sols en part de Catalunya) per capritxo d'un senyor anomenat Pompeu Fabra que no era ni fil.loleg i que va menspreyar sa persona i sa inmensa feina de Mossen Alcover. Peró an es final, tot se sap, es balears sabem i demanam justícia, bé no tots, sempre quedaran quatre llepaculs com tu per defendre es "règim" ¿no trobes?

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Toniet-lo. Coca coooolaaa. Tu encara ets recuperable, no arribas a renegat. No et desanimis i ca teva diguelis que això de renegar de ells es temporal. Has de tenir paciencia. Petonets macu!

user Toni | Hace más de 12 años

Costellavadella: ets un bosses tristes, no perdis més el temps, fes-te un homo de profit, torna a l'escola, treu-te l'ESO i comença a fer feina.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Gonella Xereca, digues un sol Pais del mon que tengui la seva bandera en forma de llaç, si la trobes estas convidada al que vulguis, malgrat siguien una gonelleta, si no la trobas no donis proves de la teva curtor i manca de coneixements diguen que als llaços son banderes foresteres, l'alternativa es que et cerquin un "noviete" perque els gonelles no sabe fer res por vosaltres mateixos, a voltros vos manen que fer i que dir i la resposta sigui la burrada que sigui es firmes y en primer tiempo de saludo decir "Señor si Señor"

user GonellaXereca | Hace más de 12 años

Es floquets i banderes forasteres, vos les podeu posar dins es cul, traidors pocavergonyes

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Por cierto Angelqueselapegacadavezqueabrelaboca, yo no tengo ningún problema con los "Nobles del culo Balear - Sir culo Balear" ellos tienen un problema y muy serio, ser quienes son, decir lo que dicen y defender lo que defienden, yo no solo no tengo ningún problema con los cuatro gatos que son más el mecánico de mobiletes, sino que lamentaria mucho que desaparecieran ¿de quien me iba a reir con motivo? solo me quedarian la costelleta d'ase y el angel desequilibrado.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Toniet-lo. Coca Cola. Que vaghis a prendre una Coca Coooola. Un renegat,convers i traidor com tu no pot ofendre a ningú,jajajaj.

user Josep Miquel | Hace más de 12 años

Angel con problemas de equilibrio, o sea desequilibrado, primero mira que hace falta para cambier el estatut, i te darás cuenta que en la vida vais a poder quitar lo del catalán que tantos cabreos os ocasiona, os recomiendo almax, y a ti ejercicios de recuperación porque siempre te la pegas

user Toni | Hace más de 12 años

Costellavadella: ets més curt que una màniga de guardapits. Posa't les piles i mira de treure l'ESO a distància abans de complir els vuitanta, ja que no l'aprovares a l'escola.