user angelcaido | Hace más de 12 años

vaya con la OCB,ahora viene rebajando el tono...Pues no el catalan esta siendo tratado con infinita menos dureza que ustedes han tratado al Mallorquin en decadas. Tengan un poco de su medicina

user Lluis | Hace más de 12 años

Se os ven las plumas cuatribarradas Jaumet, t´has equivocat de provincia, agafa vaixell i torna amb es teus, aquí perds es temps.

user vs | Hace más de 12 años

Jo em pensava que OCB volia dir "Obra d'en Cabrit i d'en Bassa", en homenatge als cavallers que defensaren el castell d'Alaró en nom del rei de Mallorca. Em sembla que anava errat.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Idò si me identifiques com un espanyolista i dius que tot lo que he escrit son¿xorrades? puc afirmar que ets més cu.. que una màniga de guardapits. Estodia un poc per sa teva conta.Es balear es una invenciò espanyolista?? Saps lo que acabes de escriure?? Aquesta si que m'es bona, es Balear d'en Mossen Antoni Mª Alcover una invenciò espanyolista??? Per una altre costat,si tu dius que aqui xerram es català de mallorca jo estic en es meu drét de dir que a Catalunya xérran es mallorquí. No es lo mateix?? No tenim normes antes que ells?? Quina pena que no m'hos enteguém ni entre noltros!!! No es raro que es espanyolistes sen fotin de noltros.

user bco | Hace más de 12 años

que asco de OCB, mira que son pesados

user MIKEL | Hace más de 12 años

XORRADES: 1 GRAN XORRADA Idò si aqui xerram es Català de Mallorca podem dir que a Catalunya xérran es Mallorquí de Catalunya.UNA ALTRE GRAN XORRADA:Si voltros heu venút sa vostra ànima a nes catalufos ès es vostro problema.Uuna altre gran cagada:A lo millor en es teu llenguatge superinventat.la llengua "baleá"si que es una invenció espanyolista. tot aixo estimat costelladevadella son XORRADES!!!!!!!!

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Un Dialecta passa a esser Llengo cuan dispossa de Diccionaris i gramatica propi i està documentat que a Balears en tenim molt antes que es Català barceloni o central. ¿ Perqué voleu perdre això? Visca es Balear. Bon vespre a tots.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Mikel, definím xorrade? A lo millor en es teu llenguatge superinventat vol dir una cossa nova. I pensa que esser maleducat i malxerrat es pròpi de indocumentats.

user mikel | Hace más de 12 años

costellade...., però que xorrades dius! au ves a dormir i deixa en es majors fer ses seves coses ,bona nit!!!

user Toni | Hace más de 12 años

Si tanto os gusta el catalán , pues os vais a cataluña y punto. Dejad de tocar las pelotas al personal. La OCB tiene un problema y es que las subvenciones se han terminado y ahora mueve al populacho procatalanista para recuperar algo. ¿A fer feina, vagos!!