user angelcaido | Hace más de 12 años

La decision ha sido muy fragmentada 3-7. Reconocen que no es vinculante para el Govern. Parece que lo que pretende un sector e dar largas y esperar que esto se calme. Señores:Cumplan la legalidad es su obligacion y su deber.

user angelcaido | Hace más de 12 años

Que se cumpla el espiritu de Estatut. La lengua mallorquina y balear, fue reconocida en 1840 por la Real Academia de las Buenas Letras de Barcelona. Por la Real Academia Española en 1928, al nombrar a Mn. Lorenzo Riber miembro de la misma en representación de la lengua mallorquina. Por la misma Real Academia Española, cuando en 1959 ratificó la categoría de lengua independiente con la misma categoría que la valenciana y la catalana. (Boletín de la R.A.E número correspondiente a los meses de septiembre/diciembre de 1959).

user un español mallorquí | Hace más de 12 años

Dejaros de Consells y padaladas y poneros a trabajar que es ora y haced lo que os dicen, sino yo solo os pagaria los días que trabajais y voriu si a niriu magres.

user Quid | Hace más de 12 años

Es de desear que las personas que acceden a formar parte de este denominado "Consell Escolar" no cobren dietas de la Administración de la CAIB, como así se hacía en el Observatorio de la Convivencia Escolar (120 euros por sesión). Convendría que quedase claro si cobran o no. Si no cobran que hagan lo que les dé la real gana, es su tiempo, no el de los baleares.

user rafel | Hace más de 12 años

En dues paraules...im-presentables..com menys sàben,mes escriven...aixó es l`espanya profunda..ala....manetes per avall...dauli sebes.

user vs | Hace más de 12 años

Això em recorda el govern anomenat "poli-sinodial" de l'Antic Règim, és a dir el rei amb un munt de consells consultius (Castella, Indies, Inquisició, Noblesa, etc.). Castella-La Mancha acaba de suprimir el seu Consell Econòmic i Social. M'agradaria saber el pressupost i les dietes que dedicam, a les Illes Balears, a aquestos consells no elegits pel poble.

user Catalan NO | Hace más de 12 años

Tenemos que recuperar un el derecho como españoles y Balear de elegir estudir en castella o no , que inviertan en mas ingles y si quieren que en Baleares se aprenda catalan que nos subvencionen Cataluña , aqui somos ESPAÑOLES y BALEAR nunca catalanes ! Recuperar un derecho siempre es bueno , los que aceporran a nuestros hijos que se marchen a Cataluña si quieren aqui estamos en España !

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Calma,calma. Tot s'arreglarà. Idò resulta que això es democraci e igualtat que tenim? Quins coions!! No volem s'impossiciò de es Català inventat,volem es Balear amb mes segles de histori.

user Palmesà | Hace más de 12 años

Dir-los al "El Consell Escolar de Balears" que, ells NO LEGISLEN, que estem en DEMOCRÀCIA, i la gran majoria dels ciutadans Balears han votat als polítics que ara LEGISLEN (fan les lleis) i que ara han decidit canviar el que ha ells tant els molesta, indigna i repudien, "L'ELECCIÓ DE LLENGUA LLIURE en un país lliure i democràtic". Fins ara s'aprenia la llengua per IMPOSICIÓ DICTATORIAL, ara l'aprendran els que lliurement vulguin i els lliurement no vulguin ... no, la qual cosa sempre va haver de ser i no va ser mai. Dir-los que el seu treball és un altre molt mes important, i és AJUDAR als LEGISLADORS a esbrinar, perquè tenim a les aules l'índex d'analfabets per metre quadrat més alta d'Europa? ... i això si que és D'EXTREMA IMPORTÀNCIA i gravetat. Però ha uns radicals de la llengua .... que li importen els alumnes ... si abans de tot esta la llengua.

user Tomeu34 | Hace más de 12 años

¿I què pasa amb el dret constitucional a empleiá sa llengo castellana que hi ha a tot Espanya, i a aprenderlè escrita i lletgida? sa constitució ja estava ben escrita i clara desde 1978. No volem catalá a ses Balears, volem castellá primé i baleá segon sense deixá d´aprende s´anglès.