user Bernat Coll | Hace más de 11 años

Que sa pensaba aquest?, que mos faría xantatge, si no vols menjá no mengis, nigú ta obliga.Peró que te quedi ben cla, sa nostres llengo no es sa catalana,sa nostra es sa balea(mallorquí,menorquí, eivissenc i pagés de Formentera.)

user tururú | Hace más de 12 años

Sociolisto = catalanuflo

user angelcaido | Hace más de 12 años

Lo unico que preocupa es perder esto:Las inversiones millonarias por parte del Gobierno balear en "normalización lingüística", aumentando un 45% su presupuesto, llegando a los 6 millones de euros de media al año, o los 4,3 millones de euros públicos destinados a la entidad radical pancatalanista Obra Cultural Balear desde 2007, para incrementar la imposición del catalán en la educación y en todos los ámbitos, han servido para disminuir su uso en Baleares. Los más jóvenes son los que sufren la mayor presión catalanista y los que menos lo utilizan.

user narnau | Hace más de 12 años

Diccionario de la Real Academia Española de la lengua mallorquín, na. 1. adj. Natural de Mallorca. U. t. c. s. 2. adj. Perteneciente o relativo a esta isla del archipiélago balear, en España. 3. m. Variedad de la lengua catalana que se habla en la isla de Mallorca. Encyclopaedia Britannica Catalan language, Catalan Català, Romance language spoken in eastern and northeastern Spain, chiefly in Catalonia and Valencia. It is also spoken in the Roussillon region of France, in Andorra, and in the Balearic Isles.

user Molt temps lliure | Hace más de 12 años

Vaga de fam.... per sa cara.

user Lluis | Hace más de 12 años

Pero es que los presos vascos lo hacen por lo suyo, no para otra CA como estos señores.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

En Moll ademes de un traidor a nen Mossen Antoni Mª Alcover va tractar de beneits en es qui anaven a sa seva contra (gonelles). Això es inadmissible i qui tengui ulls que el sa òbriga. No volem centralismes Catalanistas a Balears. Som Mallorquis xerram i volem escriure en Mallorquì!!!

user El litri | Hace más de 12 años

Mártires Bonet y Amengual el activismo que llevais a cabo me recuerda el de los presos vascos, siendo aún más peligroso ya que el hecho de que lo haga un joven adoctrinado no es lo mismo que un veterano adoctrinador.

user costelladevadella | Hace más de 12 años

Això es lo que declaràm es mallorquins de fets i arrel. No volem centralismes catalans ni barcelonins i així heu va deixar escrit Mossen Antoni Mª Alcover. Que no vos intentin enganar aquets CATALUFOS. A Mallorca xerram i volem escriure en Balear.Digueulhi es nom que volgueu però no en renegueu a lo nostro(MALLORQUÌ). Carta De Mossen Antoni Mª Alcover. " Tot això que damunt toc,demostra que la Secció Filològica ab lo seu ORACLE D. Pompeu Fabra,en lloc de anomenar-se Institut de la Llengua Catalana,lo propi seria anomenar-se Institut de la Llengua Barcelonina,però no la usual dels barcelonins,sinò just així com la s'ha engirgolada D. Pompeu Fabra. Així mateix és un cas de SECTARISME com pocs n'hi haja haguts may baix de la capa de Deu!!! De manera que aqueys senyors de la Secció Filològica seràn tot lo enemics que ells vulguen del centralisme polític,administratiu,llingüístic i literari de madrit: però ells de fet son els grans CENTRALITES DE BARCELONA: pretenent erigir un centralisme llingüístic a Barcelona,tant o més furiós,mal-fent,esquerrà,absurd,sensa caps ni peus i sublevador que el de Madrit.No! els centralismes d'allà dessà l'Ebre no son arribats a la feresta atrocidat de centralisar el castellà a Madrit. Els de la Secció Filològica resultan més centralissadors,pretenint centralisar el català a Barcelona ab llur BÀRBARA TEORIA DE QUE EL CATALÀ DE BARCELONA ÈS EL CATALÀ NORMAL,LITERARI I QUE EL CATALÀ DE TOTES LES ALTRES REGIONS ÈS DIALECTA BROSSENC,INADMISSIBLE,TIRADOR. ¿Hi poden consentir may en res d'això totes les altres regiòns catalanes? NO I MIL VOLTES NO! Guerra,doncs,AN AQUEIX CENTRALISME DE LA LLENGUA CATALANA! La dignitat de totes les regions catalanes rebutja,condamna i anatemisa tal centralisme" A Mallorca en Mallorquì, xerrat i escrit.

user maria | Hace más de 12 años

PERDÓ? LES ILLES CATALANES? ESTEIM A LES ILLES BALEARS, O NO XERRAM DE LES MATEIXES ILLES?