user roni | Hace más de 12 años

NO, AL CATALAN,Y FUERA LOS CATALANES DE MALLORCA!!

user vs | Hace más de 12 años

Ens manca rigor. Per a cada llaç s'hauria de saber qui ha pris la decisió de penjar-lo. Si es tracta del Consell escolar al complet, li tenc molt més de respect que si es tracta de decisions asambleàries d'un grup.

user Fart de tot | Hace más de 12 años

¿Porque no colocan el estandarte de Mallorca y de paso enseñan el mallorquín?...Lo de normalizarnos nos sienta fatal,con la ''L'' en Baleares solo se habla en Pollensa¿no?

user increible | Hace más de 12 años

Viendo lo de aquí debajo "mallorca es catalunya", te das cuenta como es el catalanismo radical en baleares, les da igual si para ganar su lucha, se dejan a niños por el camino, no les basta con eso que encima se mofan de los ciudadanos.

user Mallorca es Catalunya | Hace más de 12 años

Hablo en catalan, aunque aqui me exprese en castellano y Mallorca es de los paises catalanes os guste o no en Mallorca os haremos hablar en Catalan por obligacion¡¡¡ las islas son de Catalunya un pais cap frontera no somos Españoles acabaremos con este gobierno de derechas he dicho

user NO NO NO NINS | Hace más de 12 años

Ho sento companys ... però si per defensar la llengua hem de rentar o dirigir els pensaments dels nens en els col·legis ...., no compteu amb molts. Els nens no entren en aquesta "joc" ... NO NO NO. CATALÀ PER SEMPRE, PERÒ AMB UNA LLUITA NETA I SENSE MENORS. ¡¡¡ FORA DELS COL·LEGIS !!!

user MAI AMB MENORS | Hace más de 12 años

Això ha arribat a un punt en el qual la CONSELLERIA D'EDUCACIÓ té l'OBLIGACIÓ I LA RESPONSABILITAT de posar barreres judicials i SANCIONS administratives a aquests DIRECTORS. NO pot ser mai que DIRECTORS de COL·LEGIS PÚBLICS, AMB FUNCIONARIS PÚBLICS i RESPONSABLES dels alumnes, permetin i incitin al fet que ELS SEUS ALUMNES (Fills de tots nosaltres) a prendre decisions polític lingüístiques RADICALS i després incitar i dirigir a la insubmissió o rebel·lió contra les institucions PÚBLIQUES, no respectant les normes establertes en la societat, que imatge i que els estan ensenyant aquests directors als seus alumnes EN ELS COL·LEGIS PÚBLICS?....., això s'ha d'atallar contundentment, han sobrepassat una línia que amb ètica i responsabilitat MAI ES POT PASSAR, és; instruir, aleccionar i il·lustrar a menors per a una "batalla polític lingüística " d'adults. Sancions JA!!!

user pedro puchal perez | Hace más de 12 años

SI en un instituto hay un solo alumno que sufre Bullying por la lengua que la fiscalia de menores actue YA, considero que estos radicales tendrian que irse al paro. por cierto alguien se esta forrando con las banderitas por la lengua ! sera un catalanista homofobo!

user vs | Hace más de 12 años

He decidit afiliar-me a la OCB, que vol dir, crec, "Obra Cabrit i Bassa", impossible de fer més mallorquí i nostrat.

user pedro puchal perez | Hace más de 12 años

BUENOS DIAS hoy sale el sol radiante para todos, llegan las primeras golondrinas un domingo impresionante para disfrutar con la familia y jugar con los hijos.y aquellos que adoctrinan alos menores que lo hagan con sus hijos dejar que los niños disfruten del sol maravilloso