user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Qui oi i quina vergonya que tinguem personatges com el Mallorqiiiis'au.Michael Jackson s'operava per semblar blanc,s'avergonyia de la pigmentació de la seva pell com en Mallorquí s'avergonyeix dels seus origens i escup contra els seus avantpassats,els catalans per a semblar més espanyol.Ja el puc veure al mallorquí com un ca, remenant sa cua i esperant uns copets al clatell i un gest d'aprovació del seu amo.Realment un espectàcle lamentàble.

user pedro puchal perez | Hace más de 12 años

LA DEMOCRACIA no es ir a votar cada cuatro años segun el presidente de OCB. claro que si como su corgo es vitalicio a vivir de subvenciones. tendrian que prohivir las subvenciones a asociaciones claramente senofogas adoctrinadoras de pensamientos con los impuestos de los ciudadanos

user Mallorquiiiins!au!au!au! | Hace más de 12 años

jo li deman a s'ocb que no menosprecii a tots es ciutadans de balears insultant-nos amb ses banderetes independentistes!!! li pareix molt guapo a aquest grupusculo voure s'estatua des nostro rei amb una bandera independentista catalana???? quin oi i quina vergonya!!! aixo es lo que volen per noltros,esser sa 5 provincia catalana i res pus,,,, lis "sua" si xerram mallorqui menorqui eivissenc o lo que sigui,aquets volen ser "s'ombligo" des catalanisme,volen ser mes "papistes que el papa"....sense paraules,quina vergonya que aquest grup se digui obra cultural balear,perque no te res d'aqui....

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Per cert tomeu, a missa ja no hi va ni Deu

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Jo no puc creure que la meitat dels manifestans siguin ignorants,tothom defensava sa nostra llengua, que es sa catalana.els que defensen la nacional vull dir la espanyola,es van quedar a casa.

user Tomeu34 | Hace más de 12 años

La mitad de manifestantes defendían la lengua Balear no la catalana, además lo que va a misa son las urnas y no los berreos de una minoría catalanista.

user l''amo de son carabassa | Hace más de 12 años

També hi ha gent orgullosa de cridar "hail hitler".Segurament molts alemanys s'avergonyien encara que tinguèsin el mateix DNI.Açò de deportar els desafectes al règim també es pròpi de nazis,fins hi tot açò d'imposar una política amb l'excusa d'haver guanyat unes eleccions.Pensa que a hitler també va sortir d'unes elecciós democràtiques i mira com va acabar la cosa,guanyar unes eleccions no vol dir poder fer el que a un l'hi don la gana.

user Nofre | Hace más de 12 años

CARABASSOT!!,estic ben orgullos de cridar i ben fort VIVA ESPAÑA!! Perque es sa meva patria i sa teva,te agradi o no.Mira es teu DNI i voras com diu ESPAÑA,CIUDADANO ESPAÑOL..jajajajajaajaja Tens una bona opció si vols, que es anar a viure a Cuba o Venezuela,hi ha vols de RYANAIR baratets,i te garantisam que estaras amb sa teva salsa,mai milloe dit... PD: Crec que ses el.lección les varem guanyar DEMOCRÁTICAMENT sa gent que pensa com jo, així que A CALLAR!!!

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Sense la yanina es poble Balear està ben fotut.Si us plau Yanina,donen's la teva aprovació.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Zorro,i el toros....i el flamenco?i els sopars de cozido madrilenyo a casa jazinto?i la llengua castellana?Açò són el que volen els forasters que assummim com a propi,com de tota la vida, com la normalitat,i ja se sap, la normalitat és allò que no es percep perque la gent ja ho ha assumit, encara que siguin impossicions escandaloses a sa nostra cultura.Açò si, els que ens ho imposen, sempre estan desperts a ofegar qualsevol relació,enteniment amb catalunya. Viuen pendents tot es dia de erradicar tots els llaços culturals que tenim amb el principat.