user Biel | Hace más de 12 años

I que esperàveu d'aquesta chusma. Ells si que ho cobraran i amb augment de sou, i que jo sepi ells són contractats per només quatre anys, no per tota la vida, com ells voldrien. Ja hem arribat massa enfor, això no pot continuar.

user vs | Hace más de 12 años

Els Srs. Bauzá i Bosch no són molt agraïts amb els seus mestres de quan eren adolescents... Voldria dir que un avantatge organisatiu, al meu parer, de l'escola concertada rau en el fet que el Director, amb el seu consell, pot intervenir, en part, pel que fa a la selecció del equip docent. Això dona una millor cohèrencia i responsabilització que es deurien aplicar al sector públic, on es deuria deixar a l'equip directiu elegir una part dels docents a partir delistes de funcionaris habilitats.

user a mestra concertada | Hace más de 12 años

No tenc el C i escric millor que tu.

user Mestra concertada | Hace más de 12 años

Hola a tothom. Per lo que estic llegint es té una visió molt equivocada de les escoles concertades. Les coses han canviat moltíssim i consider que si açò s'aplica a ses concertades tb toca fer-ho a les públiques. Alguns diuen: si jo no faig feina, no cobro. Resulta que com a mestra, faig un munt d'hores fora de s'horari de feina que ningú em paga. Els mestres no tan sols miram les vacances (tal i com fa la majoria de gent), sinó que treballem dia a dia i a qualsevol hora per donar una educació i mostrar uns valors (cosa que s'està perdent. Em sembla molt fort que es generalitzi i es digui que miram als alumnes per sobre. Perdonau per sa correcció, però avui en dia noltrus no som qui ensenyam, sinó és que construim coneixements amb s'ajuda des alumnes, ells són es pilar fundamental. S'educació religiosa és una educació en VALORS.

user manumenorca | Hace más de 12 años

... Si hay que ahorrar, que elimimen a los profesores de religión. Así, sus compañeros que dan asignaturas útiles y sensatas podrán sobrevivir sin éstos ajustes.

user Albertof | Hace más de 12 años

Este gobierno es vergonzoso, se cree que está por encima de la ley. Predican lo que no creen y nos engañan a todos.

user MAESTRA | Hace más de 12 años

Idò així programarem, preparaem activitats, corregirem els exàmens, enviarem emails als pares, avaluarem les dificultats de cada alumne, i un gran ETC durant les hores que estiguem amb els nins a l'aula, que esperin que acabem, NO COM ARA, que ho feim a casa i sobretot, durant vacances! Quina vergonya!

user carlos | Hace más de 12 años

Todos los trabajadores (públicos y privados) tienen derecho a sus vacaciones, y durante ellas no trabajan y cobran. En cualquier caso, si éste es el criterio que defendeis (cobrar solo cuando trabajas = trabajar sólo cuando cobras), pues supongo que los profesores deberán dedicar las horas de clase a corregir los exámenes, a preparar las clases, a preparar el material, a hacer las juntas etc... y mientras tanto que los alumnos miren como lo hacen, no?

user María | Hace más de 12 años

Això també és així a la pública. Als nous contractats no lis paguen l'estiu...

user proconcertades | Hace más de 12 años

A s'amic que tant en contra està de ses concertades li hauria d'explicar algú que no som tan radicals com venen als mitjans de comunicació i que passi per qualsevol escola a veure com no hi ha traumats com fa 30 anys. Aquí la gent treballa tant o més que a les públiques cobrant menys i sempre som els darrers en rebre les ajudes dels governs de torn. Siguin blaus o vermells. Ja es hora que algú aturi els peus als pro publica perque tant uns com els altres ajudam a que els fillets cresquin amb una mica de seny dins el cap. Cosa que alguns encara no s'han adonat que volem el mateix. No pel fet que hi hagi religio no s'ha de respectar als qui esteim aqui. Sou mooooooolt radicals els publics. Avam si anam junts d'una vegada i predicam tots una mica de RESPECTE!!