user Scorpio | Hace más de 12 años

Mallorquinista, no has dit mes dois perque no has xerrat més, te deix, bona nit.

user vs | Hace más de 12 años

No estic segur que la majoritat espanyola arribi a identifcar, el Parc Bit o, fins i tot, els Foners i la Festa de Sant Joan amb les Balears. Potser sigui lamentable emperò així va el món. Per què no la platja del Trenc, Bellver o la Seu?

user un mallorquinista | Hace más de 12 años

primer, 100% mallorquí quan escrius una majoria de comentaris en foraster?? 2n això de tacar a sa persó va per tu perque si ets 100% mallorquí perque mos vols vendre a n'es forasters (alerta dic forasters i no espanyols, perque espanyols ho som tots) 3r Se diu català perque Catalunya duia es pes de sa corona d'aragó esxpete quan va entrar en crisi que el dugué València. Te diré més, es rei de sa corona d'aragó era català. I quan conqueria un territori ho feia a favor dels comptats catalans. jo no estic ni a favor ni en contra, però sa història diu això, igual que diu que es català i s'aragonès són llengos absolutament separades, igual que diu que a Mallorca xerram català (i mallorqui per suposat) perque els catalans mos repoblaren després de sa conquesta, etc, etc. Lo teu és tan sols ANTICATALANISME, tens odi a tot lo que tengui relació amb catalunya, per això ho menysprees, fins es punt d'efotrer-te dels historiadors, dels sociolonguistes, etc. Si defenses qualque cosa, fes-ho amb arguments valids i coherents, no me valen contes anticatalans ni antimalloruins ni procastellans ni res, si dius una cosa poses dades reals, dades vertaderes, això que contradiguis tota sa història oficial i per tant més que estudiada i vertadera me pareix d'una cara dura increible. Au idò, deix auí es tema per finalitzat, bon vent

user Scorpio | Hace más de 12 años

Te tornes equivocá, som 100% mallorquí per tant t´apost que som tant o més mallorquí que tu, lo segon es que jo si som espanyol i amb orgull, i lo tercé que si tu ets espanyol i mallorqui com dius, t´haurien de tancá a sa pressó o expulsartè des país per traidó.

user Scorpio | Hace más de 12 años

Te tornes equivocá, ¿en què te bases per nombra que se mescla de totes aquestes llengos D´Aragó s´hagin de nombre catalá?, presiçament Catalunya es s´unica de totes que mai va esè ni regne ni país, me valdríe que se digués: aragonès, neoaragonès, neollatí, romans, neoromans, etc. ¿Però catalá? això es un insult a Valenci, Balears i Aragó.

user un mallorquinista | Hace más de 12 años

jo no te dic que no, sa senyera es de sa corona d'aragó, però Catalunya la va agafar, fins aquí d'acord. 2na fenicis? moros? no en quedà ni 500 de moros (cornica de bernat declot, segle XIII) a diferència de valencia (200mil moros per cada 30mil cristiàns). Te dixat bén clar que jo NO me sent dels paisos catalans, som mallorquí i estim mallorca, estim sa meva llengo, però sobretot es meu dialecte, i per això he llegit TOTES ses rondaies de'n jordi des racó (qui m'ho recomanà fou un professor de català), perque m'encanten ses nostres expressions, sé que xerrar català no exclou xerrar mallorquí, jo xerr català i mallorquí.un lleideta català i lleidetà, etc. Xerrar català no és ser català ni ser de catalunya, és català és una llengo amb diversos dialectes: barceloní, lleidetà, mallorquí, menorquí, etc 4rta Tots els gonelles sou espanyoliestes, res de mallroquinistes, sou espanyolistes, forasters que només vleu castellà, sino perque no sortiu en es carrer a demanar més mallorqi i menys castellà a ses escoles?o que es mallorquí sigui rèquisit i no mèrit?, idò perque NO estimau mallorca, Ni sa seva llengo, ni es seu dialecte (encara que digueu lo contrari, mai ho heu demostrat). VERGONYA ARRUIX I BARCO DE REQUILLA, fora des sembrat! Au idò, bón vent i barca nova PD: per cert se te nota molt que ets forester

user Tomeu34 | Hace más de 12 años

Apuesto a que ningún pancatalanista lo compra, porque lleva la bandera de Baleares, y eso los pone entre verde y lila.

user croca | Hace más de 12 años

Que saquen el cuadro de Matas, haber que toca????

user Scorpio | Hace más de 12 años

Vas equivocat en tot, sa bandera d´Aragó (es regne) l´han copiat es catalans per fé més coló, perque amb una senyera propi diferent no sirían ningú, noltros som part de sa cultura aragonessa, fenici, mora, romana, celtíbera, etc. de països catalans res de res, primera perque mai ha estat un país ni d´ells mateixos com hem estat Mallorca, Valenci i Aragó, i segona que totes ses races que forman Espanya nos fan una de ses cultures mes riques, si en es catalans no vos agrada, idò ja sabeu lo que heu de fé, patetes i arruix.

user un mallorquinsta | Hace más de 12 años

@scorpio: Fins i tot aquí has de fer política??, Primera el que penjen a n'es col·legis són LAÇOS amb sa bandera de sa corona d'aragó, perque noltros som una part de sa cultura d'aquest regne. 2na Aquesta bandera ningú la té com a seva, jo me sent només MALLORQUÍ, amb ses balears compartesc tant com a n'es paisos catalans (sa llengo), i jo no m'hi sent dels "paisos catalans". Es balearisme mai ha existit, MAI, emperò és mallorquinsme (com jo) si.