user jorge | Hace más de 12 años

simplemente hay que saber perder eso es de los grandes madrid te falta mucho

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Un altre dia analitzaré el problema de l'Eva,mereix una atenció especial.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

MOURINHO L'ACOMPLEXAT.El pitjor de José Mourinho no és la seva incontinència verbal contra tot allò que s'interposi als seus propòsits, ni tampoc els atacs, les calúmnies i les difamacions que llança contra els entrenadors, àrbitres o equips que deixen al descobert les seves mancances. El pitjor de Mourinho és el seu immens complex d'inferioritat. Un complex d'inferioritat molt ben amagat darrere la màscara d'un egocentrisme en grau superlatiu i amb escenificacions en forma de monòlegs que giren exclusivament entorn la seva persona. Mourinho no desitja la victòria esportiva, Mourinho necessita el triomf personal perquè està convençut que sense ell no és ningú. Per això tot el que diu, tot el que fa i tot el que transmet està al servei d'aquest triomf, i per això, també, és capaç de les més grans baixeses per aconseguir-lo. I entre aquestes baixeses, ja ho hem vist, figura la injúria contra el rival com a element compensador de la seva impotència. Pensa, empès per la ràbia, que abocar una galleda d'escombraries sobre aquell que l'ha vençut el fa menys perdedor. El problema d'una personalitat així no és només que entra en una espiral dins la qual cada estirabot ha de ser més gran que l'anterior, sinó que perd el sentit del ridícul i de la realitat.

user mariano | Hace más de 12 años

Eva, creo que jugaron contra el villarreal o yo vi un partido fiferente?

user mariano | Hace más de 12 años

Eva, creo que jugaron contra el villarreal o yo vi un pardito diferente?

user Eva | Hace más de 12 años

VIVA MADRID! HALA MADRID al equipo independentista=clubpolítico separatista catalufa no los quiere nadie! No tenían ni donde jugar la final de la copichuela del rey con sus socios los pro-etarras a esta morralla no la quiere nadie por no ser deporte.Son política barata, independentista separatista. Pero son tan hipócritas que la juegan los la p. España son los primeros en anotarse a todo lo que huela a ella. Que se monten sus ligas y su torneos cara duras, hipócritas, envidiosos, provincianos de 5º regional, frustrados dais asco!

user lipponen | Hace más de 12 años

Cuando vino aquí tambien hubo robo, pero callaron, al igual que en vallecas,mestalla,villamarin...y madrigal penalti por agarrones en el area

user Jesuso | Hace más de 12 años

El equipo de Franco y del P.P. quiere conquistar la voluntad de todos los españoles con indios portugueses. Florentino, me gusta tu cara, es igual a la del contrahecho PePe.

user yo mismo | Hace más de 12 años

Se adelantan las obras de los baños del Bernabeu. Motivo:CANGUELO

user aguila | Hace más de 12 años

canguelo canguelo