user Fernando Pellejero Olcoz | Hace más de 12 años

Muy guapo, una fascistada nacionalista menos y de paso una horterada menos.

user maria | Hace más de 12 años

Hola,que yo sepa esto es ESPAÑA no catalunia,respecto a mallorquin pero no al catalan impuesto.....señora l'amo de son carabassa

user Houston tenemos un problema? | Hace más de 12 años

Hola Doctor Honoris causa L amo se ses carabases = 0 . Que tal sa consulta? Lo teu no te nom. Estas erre que erre, derrotxan soberbia i venaglorisme català. Feis tant de fastic que ja ni compro vi del Penedes ni cava. Meinspreau fins es punt que donat motius a que vos meysprein. El mon es mes deplorable cada vegada que obres sa boca. Alá, segueix passan consulta, Doctor "0" i sobretot segueix meynspreant Andalucia. Per jo son espanyols com jo i com tu, perque encara que hi reneguis, ETS ESPANYOL! Venga, Doc , dediquet a salvar s humanitat en ves de volarle dividir.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Una pregunta per a Joan. es difícil però crec que amb una mica d'esforç la podries contestar,perquè veig que domines el tema linguïstic. -Quina és la llengua autòctona d'Andalusia?Va Joan,You can.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Maria,que fas a Alcudia,jo de tú m'en aniría a Cienpozuelos,allà la llengua més importat és la teva.Si jo allà no pretenc que els meus fills siguin educats en català,perquè tu aquí si que ho pretents?potser es que sou mes "guapos" i teniu més drets que noltros?carall amb els immigrants,ja ho diu el refranyer,"de fora vindràn que de casa et treuràn"

user Aturdit | Hace más de 12 años

Joan, per tu un argentí, xerra español o xerra argentí?

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Aturdit,s'et pixen a la cara i diuen qye plou,no et justifiquis,nomès has de veure el respecte que tenen a sa nostra llengua.No mereixen cap respecte els genocides, els feixistes,els inquisidors,ni els que en volen exterminar.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Aturdit,si ells troben que sa nostra llengua és un obstacle,per tant prescindible,noltros l'hem d'emprar SEMPRE,sa nostra llengua depèn nomès de noltros.Si noltros la deixem d'emprar estem morts.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

En aquests moments, Espanya esmola les seves eines per consumar el genocidi de la llengua catalana. Ho fa al País Valencià, eliminant escoles de línia en llengua catalana –a Alacant, per exemple, ara fa tres cursos, ja només deu dels cinquanta-set centres públics i només un dels trenta-tres concertats tenien línies en aquesta llengua. A la Franja de Ponent, per decisió del govern aragonès, la llengua catalana deixa de dir-se "català i passa a dir-se "modalitat lingüística", es fixa la titularitat de l'espanyol com a única llengua oficial, s'eliminen les acadèmies de català i s'impossibilita que els ciutadans puguin adreçar-se en català a l'administració, ja sigui oralment o per escrit. I pel que fa a les Illes, per decisió del govern balear, el català deixa de ser un requisit per treballar a la funció pública i passa a ser un simple "mèrit". Diu el seu president, José Ramón Bauzà, que ho fan perquè el català "no sigui un obstacle que impedeixi l'accés de persones que superin les proves amb més nivell". Quin cinisme. Primer van arribar a les Illes i van imposar-hi la llengua espanyola, després van perseguir la llengua catalana i els qui la defensaven i, finalment, ara que ja li tenen el peu al coll, la satanitzen qualificant-la d'"obstacle". La llengua catalana, per tant, no és una llengua, és un "obstacle". I qui vol obstacles en el camí de la vida, oi?

user Joan | Hace más de 12 años

Aqui no es el catalan la lengua autoctona, es el Balear o Mallorquin,Menorquin,Ibicenco y Formenterense, las lenguas de otra comunidad autonomica que se queden en su casa.