user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Els fills de Goering es van esterilitzar voluntariament per evitar,per si de cas la possibilitat de engendrar un altre monstre.Veig que els fills del franquisme s'han reproduït com a conills.Els podeu reconeixer fàcilment,majoritàriament escriuen en castellà,però no tots, tenen qualque colaborador autòcton,però el discurs és el mateix.Els nazis odiaven els jueus i els espanyols els catalans.La diferència es que a Alemania un nazi està mal vist,s'ha fet pedagogia contra els nazis,a espanya s'han protegit els franquistes i ara campen per aquests foros escopint el seu odi i el seu raçisme contra catalunya i els catalans.Quaqú s'ha adonat que tenim un munt de banderes espanyoles penjant per totes bandes?I si n'hi ha qualquna al costat nostra sempre més avall,perquè tinguem ben present qui mana a ses Illes.

user Regne dins la mar | Hace más de 12 años

A Mallorca, sa bandera mallorquina!! Sa des castellet!!!

user Simbolos | Hace más de 12 años

Aqui en Mallorca, simbolo cultural.....y político, no lo olvidemos.

user Jo mateix | Hace más de 12 años

No entenc que hagin de penjar banderes catalanes. Aixó son ses Illes Balears, no Catalonia

user vs | Hace más de 12 años

Tanta sort que hi ha hagut seny i han penjat la senyera quatribarrada. Hem evitat la senyera estelada d'estel vermell, com a les arribades del Tour de França.

user KH | Hace más de 12 años

MUCHO PPFLAUTA POR AQUI

user cesar | Hace más de 12 años

Pretendia ser ironico y criticar la noticia. Los sindicatos deberian ocuparse de los trabajadores y de vivir tan solo de sus cuotas de afiliados... y dejar de dictaduras de idiomas...

user vs | Hace más de 12 años

Per què el verb "encalentir" d'un sentit gaira clar? En u mar de lluita sindcial, per què recular devant el verb tan nostro "emprenyar"?

user Joan alcover | Hace más de 12 años

Que pasa? ¿Que solo leen este periódico los castellanos que no son mallorquines ni quieren serlo? Basta ver los comentario, esto ya parece "el dia del mundo mundial". Pues por las mismas, si el catalan ahora no es el problema, como deciis los forasteros.... ¿porqué cambiar las normas hasta ahora establecidas y aceptadas por todos (a regañadientes por parte de los españolitos que se morian de hambre en su tierra y vinieron aquí). Por las mismas, si podemos perder nuestro idioma (de antes del castellano, sinó, léanse la historia y veran que el catalan es anterior) tambien podemos perder TODAS las razas autóctonas, los platos típicos, las costumbres y hala, todos a comer gazpacho.

user Antoni | Hace más de 12 años

Ningú ho entén!! Això ho fan perquè el PP ha de canviar la bandera per posar S'ESPANYOLISTA AMB L'ÀGUILA ENMIG. Senyors que no veuen que anam directes un altre pic cap a una dictadura igual que en FRANCO. No és això que volia el poble espanyol?? Idò ja ho tenen. I tots aquests que es queixen dels mestres els recomanaria que ells donassin una educació millor als seus fills i no els deixasin esser "NINIS" i consentir-los tant que després surten com surten.