user mitos204 | Hace más de 12 años

arta es un poblado muy pequeño 500 pesonas pensé que era mas grande tampoco sabia que para pedir el tren tenían que hablar el catalán ay cuanta innorancia que ay por este mundo

user Scorpio | Hace más de 12 años

No m´he extranya sa fam des catalans per eser qualcú, varen passar d´essè aragonessos a essè espanyols, mai han estat l´amo ni de ca seva, i ara volen conquerir el món en el sigle XXI.

user David | Hace más de 12 años

«la interrupción de las obras que tenían que llevar el tren hasta aquí han dejado un paisaje desolado y una imagen de despreocupación y irresponsabilidad de cara al turismo que nos visita todo el año». De eso tiene la culpa el Pacte (el Sr Vicens del PSM tenía que construir el tren) y ahora ¿le pediis a Bauzá que lo arregle? que lo arregle la izquierda que fue quien lo estropeó.

user Toni CL | Hace más de 12 años

Som mallorquí, i estim Mallorca. Xerr, des de fa 33 anys, en mallorquí. M'agrada el camp, la mar i el mediterrani. M'agraden les Illes. Consider mallorquí tots els que han vengut aquí i estimen Mallorca, els que l'aprecien, els que s'integren. Tenc per costum xerrar en mallorquí, me surt de dedins, com s'aire que respir. Però també sé xerrar en castellà, i m'agrada. I m'agrada s'anglès, però no en sé massa. Tenc clar que cada vegada som menys els que xerram en mallorquí. I no entenc com pot ser que un govern, lluny d'ajudar la meva llengua, l'apedregui. Veu que perd parlants, i troba que és fruit de la realitat, i que no hem de fer res per ajudar-la. Això no passa enlloc del món. Jo diumenge aniré a Ciutat, des d'Artà. I diré fort, en mallorquí, en llengua catalana, que estim Mallorca, que vull que la respectin, i que el Govern ha de rectificar. Salut i coratge!

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Açò és el que van fer els espanyols amb els Mallorquins:Llorenç Capellà, fill de Pere Capellà ha escrit el Diccionari Vermell (Mallorca, Moll, 1989). És un vertader registre civil dels prop de nou-cents assassinats a Mallorca en nom de l'estat l'espanyol. En aquest registre hi ha bastants mestres: Guillem Alcover, de Campos, mestre d'escola i afiliat a Esquerra Republicana; Josep Lliteras, mestre de Sant Joan, Bartomeu Matas, mestre de Sineu; Pere Joan Artigues, mort perquè va amagar un mestre d'escola perseguit a la seva casa de Cas Concos, etc. Una petita mostra d'aquest diccionari vermell: Martí Álvarez, de Felanitx, detingut a Porto Petro perquè es negà a fer el salut feixista, "el mataren lentament, a cops i a punyalades, i algú va entretenir-se a tirar-li pebre coent a les ferides"; Bartomeu Cabanellas, segon batle de Pollença, "li tallaren els testicles i els hi posaren dins la boca"; Sebastià Quetgles, tinent batle de Manacor, casat, no havia quedat mort qual l'afusellaren, i "un sacerdot que, moments abans, havia ajudat els reus a ben morir, s'hi apropà tenint cura de no tacar la sotana de sang i li esclatà el cervell d'un tret". Pilar Sánchez de Palma, placera: "Els homes violaren Pilar i quan era estesa en terra, retuda, li descarregaren el carregador de les pistoles a sobre"; etcètera.(tots aquests Mallorquins que escopiu contra catalunya sou l'escòria més repugnant de l'espècie humana,renegats feixistes ignorants.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

xupito veig que t'han programat es disk dur,necessites un resset,ho millor un bon psicòlec,a Catalunya hi ha els millors,ara potser que vagis a la messeta que allà et trobaràs com a casa.

user Gabellí | Hace más de 12 años

Ben vera que en Miquel Morey Rostronjo s'ha passat insultant a tots els artanencs, quan aquí només hi ha es ocberos, pesemeros, comunistes, catalanistes i gent a fer caramull...res a veure amb sa gran majoria d'artanencs de debó. Un vot negatiu per ell.

user xupito yeyé | Hace más de 12 años

Amo de Son Carabassa, clar que la va dur el rei Jaume I d'Aragó, era sa bandera d'Aragó que es catalans birlaren com ho birlen tot.Es que mos varen matar de fam van ser es catalans fent de Mallorca un feude i cobrant-nos delmes i sucant-mos, llavor van venir aquí a envaïrnos provocant sa guerra civil. Apa venut i ignorant veste'n cap a Catalunya.Que importa que mos entenguin a Lleida o a Sant Feliu de XIXOLS, són pobles tan forasters com Cabra o Mulas. Es castellà l'entenen arreu del món, poblerí

user un mallorquinsta | Hace más de 12 años

dia 25 duguem banderes de mallorca per demostrar a aquest forasterum que esteim orgullosos de ser mallorquins i de xerrar sa nostra llengua i es nostor dialecte

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Xisco,més patètic que un renegat no hi ha res,aquesta bandera la va dur jaume I,i és sa nostra des de fà més de set-cents anys.Ara,hi ha renegats que s'estimen més sa que va dur franco,es fastigòs sanguinàri i feixista que va dur sa mort sa fam i sa misèria a ca nostra.