user Manuel Z | Hace más de 12 años

@Germá de Biel. (¿Colonias catalanas?)jajajajaja. Otro que se pasa con el ali-oli por la mañana, jejejeje "Madre del amor hermoso" jejejejeje

user Manuel Z | Hace más de 12 años

@l'amo. (España nos roba) jajajajaja. Este se chuta ali-oli por la mañana y se pone tonto hasta que almuerza, después se queda tonto todo el día.

user l'amo | Hace más de 12 años

Catalunya i València, Mallorca i Rosselló, les branques són d'un arbre que al món no té parió. Són d'una pàtria sola des de la creació. La nostra parla és una i és un nostre braó. Tenim un mar que és nostre que el mar ningú ens el pren, La terra, quina toia, avui i eternament! El sol ens besa l'ànima i ens fa la sang bullent. Primer surt per nosaltres, després se'n va a ponent. Nobles i grans com fórem els món ens hi veurà. Volem records d'enrera, més endavant marxar. On són les races lliures la nostra hi anirà i al poble que badalli, el nostre esclafarà. Germans de Catalunya, germans del Rosselló, de València i Mallorca, som terra de saó. Un temps amb sang regada, demà, no ho sabem, no! Cridem en nostra parla: Visca nostra nació. Àngel Guimerà (1845-1924)

user l'amo | Hace más de 12 años

Escolta, Espanya, – la veu d’un fill que et parla en llengua – no castellana; parlo en la llengua – que m’ha donat la terra aspra: en’questa llengua – pocs t’han parlat; en l’altra, massa. T’han parlat massa – dels saguntins i dels que per la pàtria moren: les teves glòries – i els teus records, records i glòries – només de morts: has viscut trista. Jo vull parlar-te – molt altrament. Per què vessar la sang inútil? Dins de les venes – vida és la sang, vida pels d’ara – i pels que vindran: vessada és morta. Massa pensaves – en ton honor i massa poc en el teu viure: tràgica duies – a morts els fills, te satisfeies – d’honres mortals, i eren tes festes – els funerals, oh trista Espanya! Jo he vist els barcos – marxar replens dels fills que duies – a que morissin: somrients marxaven – cap a l’atzar; i tu cantaves – vora del mar com una folla. On són els barcos? – On són els fills? Pregunta-ho al Ponent i a l’ona brava: tot ho perderes, – no tens ningú. Espanya, Espanya, – retorna en tu, arrenca el plor de mare! Salva’t, oh!, salva’t – de tant de mal; que el plô et torni feconda, alegre i viva; pensa en la vida que tens entorn: aixeca el front, somriu als set colors que hi ha en els núvols. On ets, Espanya? – no et veig enlloc. No sents la meva veu atronadora? No entens aquesta llengua – que et parla entre perills? Has desaprès d’entendre an els teus fills? Adéu, Espanya! 1898 Joan Maragall

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Quina sort tots els països sudamericans que es van independitzar d'espanya.Aquesta plaga de paparres no en tenen prou en xuclar-nos la sang,volen més ,ens volen fer desapareixer,la mare que'ls va parir aquestes sangoneres.Sense espanya la vida pot ser maravellosa.

user Eustakio trompa | Hace más de 12 años

El profesorado balear, una vez mas manipulando a sus alumnos a los padres que puedan convencer, típico de las izquierdas radicales chavistas y cubanas.

user l'amo | Hace más de 12 años

La xisca diu:que pasa srs: profesores acaso tienen miedo a perder el puestitooo que por requisito lo an optenido? mas no merito. acaso no se an dado cuenta que estan en una isla de turistica que lo que se deveria fomentar es el ingles, aleman frances, chino xque aqui se vive del turismo no del catalan...si no se an enterado.(VOSTÉ EL QUE HA DE FER,JA QUE VÉ AQUÍ A VIURE DES TURISME ÉS APRENDRE SA NOSTRA LLENGUA,PERQUÈ DES CASTELLÀ NO HI VIVIM,DE FET ELS CASTELLANS ENS ROBEN EL 50% DELS RECURSOS QUE GENEREM A SES ILLES,PER TANT SI NO VOL APRENDRE SA NOSTRA LLENGUA,AQUI NO OBLIGUEM A NINGÚ A QUEDAR-SE,SI VOL Pot anar a zones turistiques espanyoles i allà no tindrà cap problema amb sa nostra llengua,noltros quan ens movem pel món respetem totes ses llengues,els espanyols imposeu la vostra,sou repugnants.

user Toni | Hace más de 12 años

Dissortadament no hi ha vacunes contra la curtor dels incults.

user MareMallorquina | Hace más de 12 años

On surt sa llista des centres adherits?, es per sebre on NO dur es meus fills a que els rentin es cervell.

user Manuel Z | Hace más de 12 años

Hasta que la gente no entienda que imponer una lengua es igual a FASCISMO, no se solucionarán los problemas sociales en este sentido. Ya podéis votarme en contra FASCISTAS. La verdad es que han nacido unos años atrasados, porque sus actos fascistoides son más propios de la Europa de la primera mitad de siglo (estarían muy próximo a Hitler algunos de estos). IMPOSICIÓN DE LA LENGUA=FASCISMO