user a Turista | Hace más de 12 años

Evidentment que ho podem dir. El matís és que aquests 4 (i els 3 de cada 4 també lògicament)són votants del PP, no creus? Una cosa és interpretar correctament, o no, una estadística i una altra cosa és manipular unes dades com ho fas tu.

user Turista | Hace más de 12 años

Y si dijeramos: tres de cada cuatro votantes están a favor?

user L'amo de la cabezahueca | Hace más de 12 años

Ignorantes. Cuando se dice que Madrid ens roba, es porque el dinero de Mallorca va hacia donde estan los poderes, pero no se queda alli, se reparte entre el Estado y sabeis quien se lo lleva?, pues hasta ahora Cataluña y vascos, no habia mayoria absoluta y el cejas les daba lo que pedian a canvi de recolçament..

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Si hi ha beligerància envers aquesta cosa anomenada "Principat" sens dubte és per gentusa com aquest Beligerant. Quin fàsctic fan ses seves justificacions,de l'agressió espanyolista contra sa nostra cultura.

user l'amo | Hace más de 12 años

José,més val tard que mai.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Per cert,beligerant,Que madrid ens roba és un fet.(sortosament no van tenir més remei que publicar ses balançes fiscal)l'Obssessió pels doblers si què és una llufa que ens han penjat.En tot cas és fàcilment desmontàble donat que la societat civil catalana jo diría que és capdevantera el món en solidaritat(nomès cal veure el què arreplega la marató al pricipat i l'intent que van fer a espanya.Sobre el tracte als treballadors també és un tòpic del franquisme fàcilment desmontàble.El català era l'empresari explotador i els treballadors eren els pobres espanyols explotats,beligerant açò fa ganes de riure.

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Entenc que quaranta anys d'adoctrinament espanyolista i feixiste a les escoles i en tots els àmbits de la vida són una càrrega feixuga d'espolsar-se.Han fet què allò qué és una agresió,es vegi com una cosa normal,i el què és una defènsa ho reivindicació s'interpreti com agresió.Certament,Beligerant pateixes la síndrome d'estocolm,però no t'amoïnis,amb esforç es pot curar.

user beligerant | Hace más de 12 años

Si hi ha beligerància envers aquesta cosa anomenada "Principat" sens dubte és per gentusa com aquest Amo. Quin fàsctic fan ses seves "Hazañas Bélicas". El meu idioma es el català; i qué? Per això tinc que agenollarme davant els de la capital del Principat?... i la seva sobèrbia. I per això tinc que declarar-me independentista? i fotre tot el dia bramant perque "Madrid me roba" i demés monsergues típiques de acomodats obssesionats pels doblers? I estima a un "pais" cimentat des del'expoltació dels traballedors peninsulars als que volen, com sempre confinar, i retallar-les els seus drets mínims. Gent com el carabassa aquest dels collons al qui, indubtablement no l'importa que les factures i albarans de les seves mercaderies siguin en castellà, en tal de vendre. No li dic que plegui amb "barco de rejilla" (el que a ells els hi agrada dir); ja m'en vaig jo mateix d'aquest lloc que la invasió principatina fa inhabitable.

user Jose | Hace más de 12 años

Un PP nacionalista como es el PP de Menorca jamas volverá a obtener mi voto, estoy muy decepcionado con esta gente, te das cuenta que en esta isla son todos iguales lo único que hacen es mirar por sus intereses y por el que diran (panda de paletos). Nos tenian que estar agradecidos por haberles votado y sin embargo cuando los ves por la calle o en el periodico lo único que quieren son reverencias. Un ciudadano muy pero que muy decepcionado con el PP Menorquin

user l'amo de son carabassa | Hace más de 12 años

Quan una desició política afecta les llibertats i identitats d'un poble,protestar és una bona manera d'educar,sobretot per evitar l'adoctrinament nazionalista espanyol,què pel que sembla a Mo no l'hi fà cap nosa,es clar ell n'és un alumne aventatjat.