user vs | Hace más de 12 años

Car d'INEM, no sé si "naneta mala mare" i "l'escurçó de Castella" son la Sra Fernández de la Vega i Sr. Aznar, conseller digitats al Consell d'Estat. Encara se n'haurien d'afegir el Sr. ZP i el Sr. Ibarra. Tanta sort que nomès fos una prebenda dels ex-presidents com a Itàlia) i, ademés, incompatible amb la pensió vitàlicia, els consells d'administració, etc. Me deman seriosament qui té formació per fer ara una feina tècnica i especialitzada al Consell d'Estat, si tant és que sigui una entitat necessària. Es diu, emperò no vull creur, que aquestos consellers (per la porta de darrere) exigeixen equips de personal per a ells tot sols. Em sap greu dir-ho, emperò els nostres problemes no venen de ls Sra. Merkel sinò de la nostra falta d'ètica i d'elegància.

user APIFIADO al PP | Hace más de 12 años

BAUZA si eres PRESIDEN es por MENTIR y engañar a los votantes.

user pepet | Hace más de 12 años

Verán como me votaran negativo. Porque es la realidad

user pepet | Hace más de 12 años

Esto esta lleno de peperos dando votos negativos o el periódico es pepero. Que se piensan que somos imbéciles? Toda la gente que colabora en los comentarios que dice las cosas como son, la gente vota negativo como puede ser? Si es la puñetera realidad? Habré que girar la tortilla y los que son negativos es que es buen comentario. Que vergüenza les debe de dar. PEPEROS

user vs | Hace más de 12 años

Aquestos mesos, he de dir que jo no he patit gens, i a l'entorn meu tampoc, pel fet que aquest càrrec sigui vacant. Es doncs inobviable? Aniria fins adir que m'he sentit feliç com un Belga, veient que hom no mor per no tenir Govern.

user ciudadano | Hace más de 12 años

Aiiii!!! Otra "LD" libre designación. Da igual quien se presente, ya tendran los mandamases alguien en mente. Ya he visto demasiadas convocatorias de L y sabemos como acaban. Haciendo memoria puedo recordar que en cierta ocasión dieron un gran valor a cursos de ruso... o es que no tenemos memoria. En esta plaza no van a poner a cualquiera, pero bueno, eso es en cierta forma normal, no vas a meter el enemigo en casa.

user Carn de l´Inem | Hace más de 12 años

Jo també ho pens: Si volen privatitzar serveis i aprimar les administracións, podrien donar les feines dels advocats de les Comunitats i de l´Estat a bufets privats. A veure que dirien sa "naneta mala mare" i "s´escurçó de Castella".

user vs | Hace más de 12 años

Ens podem malfiar, i molt, de les vacants de lletrat. Al principi, varem dixar unes butaquettes del "Consejo d'Estado" a la disposició dels ex-presidents (cpm els Rs. Aznar y ZP), per suposat compatible amb consells d'administració i pensió vitàlicia. Devia de fer molta de gola perquè s'hi van apuntar més tard els Vice-presidents i el Presidents de comunitat autònoma: Sra. Fernández de la Vega i Ibarra. L'usatge italien és, crec, de reservar aquesta prebeda només als ex-presients.De vegades, aquestos conseller venen fins i tot amb exigències d'un "cabinet propi". I jo me deman queden, al Consejo de Estado, especialistes de bon de veres de dret administratif? Consell als joves: sobretot no heu de fer Dret, heu de fer política.

user arkeroindomable | Hace más de 12 años

¿director de la abogacía?¿tienen un director funcionario los abogados?....Vivimos en un país de TEBEO....menos mal que al menos para ejercer tienen que sacar un Master(así nos evitaremos,espero,las faltas de ortografía.........)

user Apache | Hace más de 12 años

Acabo de leerme la convocatoria de la plaza digámosle de "letrado Jefe" y la verdad es una verdadera verguanza que una administración pueda ser tan ineficiente, esta plagada de errores, algunos de ellos muy graves y no se tiene en pie. Gabrias a Dios nunca he sido politico, pero nunca jamás un funcionario de carrera firma una convocatoria tan LLENA DE ERRORES, DESPROPOSITOS Y POCA ALTURA ADMINISTRATIVA, VAMOS UNA PORQUERIA y eso que es para un letrado de alto rango, verguenza me dan esa gente.