user Scorpio | Hace más de 12 años

"En Mallorca se habla un idioma mucho más antigüo y puro que en Cataluña". Robert von Ranke Graves (Wimbledon, Londres, 24 de julio de 1895 - Deià, 7 de diciembre de 1985) fue un escritor y erudito británico.

user MIRALO | Hace más de 12 años

Vaya pandilla en la fotito, ?cuanto peso politico tienen entre todos? .-

user vs | Hace más de 12 años

La Sra. Armengol, que és molt majoritària, deuria posar condicions estrictes als seus aliats, minoritaris. Si li fan la "foto" a la Sra. Armengol, per exemple, envoltada de banderes estelades de roig, això se li aferrarà a la pell per sempre. A mi, en qualsevol cas, no em faran la "foto", perquè no faig comptes anar a la manifestació si s'hi han d'imposar els símbols i la vluntat d'una molt petita minoritat.

user juan | Hace más de 12 años

Esper que no li sapi greu a sa persona que a escrit tot axo, pero no e pogut agonta poseró aqui, perque consider que diu una gran veritat. “Considerant un idioma des punt de vista huma, sigui un idioma molt estes o de poca estensió, te dret a nes maxim respecte. Reconegut a ses Declaracions des drets Humans fetas a sas Nacions Unidas, Per lo que , es un atentat conta es Drets Humans de un Poble, imposerli una llengo diferente a sa que tradicionalmet amplea, sense que aquesta llengo sigui se oficial de se Nació en se que politicament se trova incluida. Per consiguient, es un ATENTAT CONTRA ES DRETS HUMANS DES POBLE BALEAR, imposerli es Catala, perque aquesta llengo no es ni se que tradicionalmet amplea se comunidat balear, ni se oficial des reine de España, des cual forma part politicament.”

user Alcalino | Hace más de 12 años

El total de todos los partidos que se refiere la noticia, no llegan al 60% frente al 140% del partido que no se suma, por tanto esta claro que NI CASO a esta pandilla.

user RONI | Hace más de 12 años

JOLIN, PENSE QUE ERA UNA QUEDADA, PARA HACER EL BOTELLON!!!!

user Tomeu34 | Hace más de 12 años

Perfecta moment a sa foto per arrivar sa guardia civil i dursonós a tots per aclarir contes des darrers cuatre anys i tancarlós a sa "Modelo" de Barcelona.

user Xisco | Hace más de 12 años

Antich a on ets??? ji ji ji... Ni tots plegats feis sombra.

user Toca mudanza | Hace más de 12 años

!!A RECOJER TRASTOS!! EN CATALUÑA OS ESPERAN CON LOS BRAZOS ABIERTOS PERO CON LA CARTERA CERRADA ──────▄▌▐▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▌ ───▄▄██▌█░░MUDANZAS░░▐ ▄▄▄▌▐██▌█░░░░BAUZA░░░▐ ███████▌█▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▌ ▀❍▀▀▀▀▀▀▀❍❍▀▀▀▀▀▀❍❍▀▘

user Scorpio | Hace más de 12 años

Per això ha gonyat més vots es PP tot sol que tots voltros junts, vos podeu anar tots junts cap a Catalunya perque a ses Balears ja no fareu rès mai més.