user pocapoc | Hace más de 12 años

vs (entrades, 2º part) No sempre el benefici es pot veure d'una manera directa. Per exemple: si es fa un cicle de cambra on se cobra un parell d'euros quasi simbòlics no es guanya molt. Però, es una oferta complementaria pel turisme d'hivern, la gent surt es pren una copa després el concert hi ha vida al carrer. ¿Quin es el benefici d'un concert familiar? N'hem fet uns quants organitzats pels propis músics amb un exit complet, cost zero. La gent surt entusiasmada, alegre, plena de vida. He convidad a una persona que acaba de sortir d'una depressió als dos darrers concerts. Li ha agradat tant que m'ha promés que s'abonarà la propera temporada. Un altre tema: ¿Quin es el benefici d'una serie de concerts escolars? De vegades es dificil de quantificar.

user pocapoc | Hace más de 12 años

vs: entrades: els músics tenen deret (pràctica habitual en altres orquestres) a un parell d'invitacions. No sempre, depen si es per la temporada, per l'opera o per altres concerts. Son localitats que normalment no es venen, es a dir, si es retallàs això no se guanyaria doblers. Els ingressos per billets no cobreixen molt, en part perque l'orquestra es planteja com activitat cultural i no tant com activitad d'entreteniment. No se si això canviarà, es complicat endivinar i no depén dels músics. Aqui es podria començar un debat que seria molt interessant sobre el paper d'una orquestra i les noves possibilitats. El mon ha canviat molt i veus fenomens com les orquestres a Venezuela, com la difussió dels concerts per internet, per televisió, funcions d'opera als cinemas de vegades retransmeses en directe... tot això es podria fer, son possibilitats noves i podrien constituir noves fonts d'ingressos. Però ara mateix, si li tallam les ales, poques possibilitats n'hi haurà.

user RONI | Hace más de 12 años

lo sentimos no, nos queda ni un duro se lo han llevado, todos los politico ha suiza. una pena,algunos les gusta cojer las cosas ajenas.

user vs | Hace más de 12 años

Seguint amb temes de transparència: quina part del pressupost està coberta pels billets d'entrada o facturació? En efecte, s'ha de troba run equilibri entre el fet d'hi contribuïr tots i, d'altra banda, la participació del públic. Ho dic perquè conec beneficiaris d'entrades gratuïtes, al meu parer, sense motiu.

user Avada Kadavra | Hace más de 12 años

Molts ànims per seguir endavant en aquestes protestes. Si en aquesta societat estiguerem tots més units i lluitarem tots plegats per defensar els nostres drets segur que ens aniria molt millor. Us desitjo unió i perseverància en aquesta reivindicació!!! Allí estarem la resta de sers humans per oferir el nostre suport a Sa Simfònica.

user pocapoc | Hace más de 12 años

Comparativa: brillante. Más datos. El recorte en Ajuntament y Consell es del 37 y 32% pero esto es respecto al año pasado. Si se mira respecto al 2009 el recorte es casi del 50%.

user vs | Hace más de 12 años

"A comparativa". Moltes gràcies. Cercava dades i crec que no perjudiquen mai. El pitjor és fer com els austrucs.

user Comparativa. | Hace más de 12 años

A vs: Canarias (2,1Millones hab. PIB per cápita. 19227€)2Orquestas (Tenerife- Las Palmas); Galicia (2,8 Millones de hab. PIB 20700€) 2 Orquestas (Galicia y Santiago); Asturias (1,08 Millones hab. PIB 21500€) 2 orquestas (OSCO y OSPA); Extremadura (1,2Millones hab. PIB 16028€)1 orquesta (Oex; I. Balears 1,11 Millones hab. PIB 24131€) una orquestas con un montón de plazas por cubrir desde hace años. Saca tus própias conclusiones.

user vs | Hace más de 12 años

Som defensor de la simfònica emperò crec que s'han d'emprar arguments indiscutibles. Quina és la població, i el número de contribuents, de Galícia, Asturies i les Canàries? s'han de comparar factors comparables.

user pocapoc | Hace más de 12 años

Somos la septima región más rica de España. Por detrás hay otras que mantienen sus orquestas, sin minar su presupuesto de un modo inviable: Galicia, Asturias, Canarias... Algo no me cuadra.