user vs | Hace más de 12 años

M'heu posat més roig que una tomàtiga amb les vostres opinions negatives. M'agradari saber quin és el cost en gas d'una estufa a l'aire lliure. Cada cosa té la seva saó.

user Terracita | Hace más de 12 años

Soy vecina de la zona. Me horroriza el ruido. En un inicio estaba en contra de estas terrazas, pero tengo que reconocer que es un acierto, siempre y cuando los restauradores no se crean que esto es jauja y que tienen via libre para hacer lo que quieran, siempre que las terrazas estén instaladas con mobiliario elegante, de acorde con la estética del Born. (nada de sillas de plastico, sombrillas cerveceras etc) y siempre que no abarroten el paseo. Es un "boulevard" no un sambódromo. A ver si sirve para que los skaters se vayan a otro lado, han tomado el Born y antonio Maura como pista de proezas aéreas. ¡Ya está bien! El comentarista @Jaime, eres un cutre y un roñoso.

user Un que passava per aquí | Hace más de 12 años

Cercant es Born he trobat això d'una tal Conxa Fortesa: Cada poble té el seu carrer Major i Ciutat ha tengut es Born. Des de que la terra va prendre el seu espai a les aigües que corrien pel seu llit, es Born ha estat el punt de referència durant segles dels ciutadans. Allà, com el seu nom recorda, si feren les justes medievals. El segle XVII va ésser l'escenari de la pau entre els Canamunts i Canavalls, que posà fi a les temibles bregues que tanta sang havien vessada. Dins el mateix segle, els crits d'alegria per la reconciliació de les dues cases, varen ésser substituïts pels clams d'un poble que amb la seva veu celebrava les penes imposades als seus germans conversos baix el tenebrós símbol de la Creu Verda. L'alegria dels carnavals esvaïa el fum de tant trista memòria i omplia el seu espai de colors i festa fins que segles després una altra grisor els va privar. A partir del segle XIX les lleones des Born, ja una mica cansades d'anar per amunt i per avall i censurada la seva nuesa tapant les seves esplendoroses formes femenines, amb el seu petrificat gest han estat testimoni de tota casta d'esdeveniments. Han vist passejar en Jean Marais del braç d'en Jean Cocteau, amb els cabells tenyits de blau i vermell respectivament, i intercanviant les seves genialitats. Al tasser del quiosc noucentista que s'alçava a la part baixa cap a la mar, si podien veure les empremtes de n'Errol Flyn demanat la darrera cervesa negra per rematar la gatera quotidiana. Na Bel Rollet, impassible, feia randa asseguda a les cadires vermelles de ferro i en Titoi venia tabac. Un lapó de Laponia se passejava vestit de lapó tant a l'estiu com a l'hivern. Al Born hi havia un pacte social: uns dies era per les criades, normalment els dijous quan lliuraven i els soldats del proper quarter del Carme. Els altres dies per les senyoretes de casa bé i els "pijos" d'abans. El Miami i el Formentor eren lloc de trobada per els còctels i els tes de les cinc. El Foment de Turisme acollia els aficionats a la filatèlia, grup del qual mon pare era el tresorer i mentre intercanviaven segells jo corria per entre les cames de senyors mig adormits a les seves butaques. Els anys seixanta moltes vàrem trobar el primer noviet al Born. Una volta darrera l'altra, i ullar els possibles candidats que mos topàvem a cada anada i venguda. Les lleones del Born varen inspirar a moltes al·lotes per enviar a porgar fum mans no desitjades, amb una mitja rialla elegant i amb la boca petita, amollaven al atrevit tocador de zones compromeses " Ves a paupar les lleones del Born" i continuaven el seu passeig amb revolades de can cans emmidonats ...

user Pigmaleón | Hace más de 12 años

Jaime,si vas amb una allota de passeig no te aconsei anar amb ella a seure a un banc amb une llaune de sardinetes pa i une ampolle de aigue,aqueste gent de sa hosteleria amb de viure també.

user alto y claro | Hace más de 12 años

Jaime espero que no tengas ningun familiar ni conocido que trabaje en la hosteleria por que si no vamos servidos , dinos donde trabajas y no vendremos para que tambien como predicas te pongan en el paro

user dimoni boiet | Hace más de 12 años

Caray! la gente hablando de mendigos, cartones y tal... Yo tambien estoy a favor de las terrazas, pero, leyendo los comentarios, me parece preocupante el de Garbí -nº 1- porque si es verdad que los plátanos que dan sombra al paseo pueden morir por el calor que desprenden las estufas, del mismo modo como lo han hecho los plateros de la plaza de Sóller, pues... estoy con él: terrazas sí, estufas no.

user RONI | Hace más de 12 años

ME PARECE BIEN QUE TENGAN TERRAZA PERO QUE TENGAN BUEN SERVICIO, Y LOS BANOS LIMPIOS, QUE SIEMPRE ESTAN ASQUEROSOS!

user Ciudadana | Hace más de 12 años

trabajo al lado del Born, esa terraza no ocupa todo el paseo ni mucho menos!! a mi me parece genial y dará vida a la ciudad, que buena falta le hace...

user Finchu | Hace más de 12 años

Jaime en que Supermercado compras tu Pan,aceite,jamón serrano y aceitunas para un bocadillo por 0,50 Euros.Cafe,azúcar y leche 0,10?

user Eva | Hace más de 12 años

Jaime tiene toda la razón, y aún se olvidó de sumarle el precio de la bebida a la merienda. TE roban a base de bien.