user Carletes | Hace más de 12 años

Si derriban a Gesa para construir pisos que los coloquen encima de donde ahora se encuentra la horrorosa autovia y que esa vaya detrás de los edificios nuevos (incluyendo Palacio de Congresos). Que desvíen esos horrorosos 6 carriles de trafico rodante de la primera linea de mar a la segunda, la primera linea que queda solo para peatones y ciclistas, zona tranquila donde los edificios servirian como gran muro sonoro para un paseo tranquilo por la playa de Can Pere Antoni

user Pere Xapeta | Hace más de 12 años

No era d'esperar altre posició, l'edifici de GESA es un anacronisme ranciós, la poca poètica estilística que li seria atribuïble, si en tengués, estaria desplaçada en el temps amb un desfà de més de quaranta anys, quan aquest edifici es va materialitzar la corrent que pretenia emular ja feia quatre dècades que no es practicava, i així i tot podia haver estat un digne exemple anacrònic, però no ho és en absolut, és un edifici mediocre vist des de la formalitat arquitectònica, i d’un provincianisme recalcitrant albirat socialment . . . a joc amb la rigidesa “econacionalista” gens donada a rectificar errors, ni que siguin clamorosos, ni mai ha estat, ni ara tampoc serà. Els defensors de la pàtria visquent a una altra dimensió continuen sense adonar-se compte, que la perspectiva des de l’enclaustrament on es situen com premissa, davant tot, esta tan deformada que el camp de visió genera aberracions visuals, i des d’allà assignen una virtut intrínseca a un objecte inanimat, que tothom objectivament percep com mancat de virtuts, però ells segueixen defensant un plànol virtuós que no passa d’esser una argumentació ideològica extrínseca i immaterial que sura sobre l’edifici, però que es immiscible amb la física del vidre, l’alumini, i el ferro que conformen l’objecte del que estam parlant, la poètica de les formes no cal que sigui defensada, en forma part consubstancial quan existeix, quan no, no es pot argumentar per decret talment fos un dogma de fe . . . que es la mecànica perversa del sens raó (la dogmàtica) que practiquen habitualment, com postura política.

user al cesar lo q es del cesar | Hace más de 12 años

Llegará un día en que los jueces dirán si una nave espacial está bien construida. Sabiendo de los antecedentes de Núñez por soborno de funcionarios uno se piensa lo peor.

user marc | Hace más de 12 años

colegio de arquitectos,universidad,comision de patrimonio,arca...donde estais?

user marc | Hace más de 12 años

nunca un JUEZ,SE HABIA ATREVIDO A DESPROTEJER,POR UN INFORME DE PARTE.el condenado NUÑEZ,TIENE mucho poder

user Fart de tot | Hace más de 12 años

Si lo desvistes de cristales,es todavía mas feo que el ¿palacio? de congresos....

user vsc | Hace más de 12 años

Que lo derriben,es horrible este edificio,no tiene nada que ver con la arquitectura de Mallorca,y en sima es lo primero que ves cuando llegas a Palma,y a esto le llaman Patrimonio.

user ergo | Hace más de 12 años

Derribo a cargo de G.E.S.A. que así estaba firmado.

user Borat | Hace más de 12 años

Si lo han de tirar para construir en su lugar viviendas de lujo es mejor mantenerlo y dedicarlo a oficinas municipales o del Govern.

user vs | Hace más de 12 años

Jo crec que aquesta instància tendria molta més força, si el PSM demanàs encara un peritage a l'UIB i al Col.legi d'arquitectes.