user Sumun | Hace más de 12 años

http://www.youtube.com/watch?v=64g6Qlj90SM&feature=youtu.be

user carlitos | Hace más de 12 años

Hablamos de disturbios cuando esto a sido una batalla campal, cuando han destrozado coches,motos,oficinas,vías públicas...Pero cuando la policía carga de manera fuera de lo normal volvemos a la edad del Generalisimo. Este periodico es el menos objetivo que se a visto, se os ve el plumero y no solo por vuestro color rojo de fondo.

user KH. | Hace más de 12 años

MANIFESTACION ESTUDIANTIL = SOCIALISTAS + PERROFLAUTAS + TITIRITEROS + ANTISISTEMA + LOS ESTUDIANTES MAS VAGOS Y LOS PROFESORES MAS VAGOS + SINDICALISTAS. LO DEMAS SOBRA.

user Pau | Hace más de 12 años

Hijo mío, debe de ser más fácil culpar a un estudiante que paga por recibir una formación... Hay que ver que cara tienen algunos.

user criollo | Hace más de 12 años

aina no seas tan retorcida hija mia

user Aina | Hace más de 12 años

Jo també estic enfadada amb els comentaris que tracten als universitaris de ganduls, gats i drogadictes. Només el fet d´estudiar una carrera, malgrat sigui la menys dificultoda de la universitat, significa un esforç i un sacrifici considerables, que estic bén segura que cap dels que ho critiquen han fet mai a la seva vida. En segón lloc, els que han provocat els aldarulls no eren estudiants, són grups probablement pagats per politics, per reventar les manifestacións i alhora provocar les respostes policials, que dissortadament gairebé sempre recauen damunt manifestants pacífics. A aquest darrer punt, fíns i tot ho va reconèixer ahir el president de la Generalitat.

user Eva | Hace más de 12 años

Bienvenidos al 3º mundo profundo, donde campean a sus anchas los salvajes!

user Maria | Hace más de 12 años

Jo no sé si ets mallorquí, espanyol o simplement una mica pardal, però si el teu argument és que tots els estudiants van a vaga per no treballar... Quan estudiar a la universitat és caríssim... i ni és obligatori. No pot el diari Ultima Hora suprimir comentaris com aquests?

user un español mallorquí | Hace más de 12 años

Si esto lo hacen en ALEMANIA estos van a diez metros al aire, quien los paga? y los otros porque no los paran si son tan dóciles y los profesores porque no lo enfrian, con tal de no trabajar ya les va bien.

user Pau | Hace más de 12 años

Jo estic esfereit amb alguns comentaris respecte la comunitat educativa: menys porros i més feina? Menos protestar i crear empreses? socialistes boltxevics? Jo crec que queda palès que si en tota Espanya hi ha manifestacions que es produeixen en tota normalitat i que sols en una ciutat s'han produit actes desastrossos protagonitzats per cinquanta persones concretes... Que ho diuen els mitjans de comunicació... No creieu que tots aquests comentaris sobren? No poden els joves demanar un futur digne? Sortim de les facultats sense saber si tindrem treball o no, dedicar-se a la investigació a n'aquest país és una utopia, montar una empresa segueix essent una altre utopia... I passam fred, cada vegada es més complicat treballar, les beques desminueixen, ser becari es viure precari totalment, no hi ha per pagar ni fotocopies a la universitat... es que no ho veis? Quina pena la gent que disfressada d'ideologies, tant de dretes com d'esquerres, creu per ser que estudiar es fer el vago. Quina pena de gent.