user Des carrer Major | Hace más de 7 años

Es santjoeners estan tots empardelats!!!!!

user vs | Hace más de 12 años

Per aquells que volen un tren que s'aturi pertot, hi ha opcions oberts, com els trenets turístics, tirats per un tractoret, que circulen l'estiu i vorejen els arenals de la nostra illa.

user Joan Socias Crespí | Hace más de 12 años

Qui vulgui tren que se'l pagui. Estic cansat de pagar pardalades i comèdia dels xupons esquerrans. Molt bé Company. els rotjos al final van en cotxe i per l'autopiosta d'Inca amb la ferretina. A n'aquesta terra s'hna gastat doblers amb tonteries fins que s'han pogut repartir els esquitxos. A verue si n'Horrach ara que acabara elcas de n'Urdangarín es fica a revisar les ilegalitats dels darrers 4 anys i puc anar a fer renou davant els jutjats. Com m'agradaria veure per un foradet la seva cara quan sian davant el jutge. No tindrà preu.

user vs | Hace más de 12 años

Per què el tren cessi d'esser "tercermundista", la política passa abans l'economia. S'han de resoldre amb valentia l'excès d'aturades i sobre tot la travessia delirant de Manacor amb doble transbordament (!!!). S'haurien d'haver resolt aquestos punts negres, abans d'invertir en electrificació i altres. Em puc parlar en primera persona, com usuari que som, doncs qualcú d'una "selecta minoria" a Mallorca.

user en jam | Hace más de 12 años

Idó jo crec que per aquest mateix motiu, s'aturada de consell-alaró (quin pitorreo per es d'alaró!) també podria suprimirse, i sa ridicules de ses aturades "verge de lluc" i "pont d'inca"? a menys de 100mts una de s'altre? per favor, mes capet i menys gastar es dotbers de tots!!!

user Sant joaner | Hace más de 12 años

a todas estas personas que les parece fenomenal que eliminen paradas del tren, yo les preguntaría si opinarían lo mismo si la parada eliminada fuera la que pasara por su zona (eso contando que sean usuarios). y como se ha dicho, los sant joaners emplearían el tren mucho más si la estación no estuviera a 4 kilometros de sineu pero a 5 de sant joan... fenomenal, señores políticos, fenomenal..

user Tomasín | Hace más de 12 años

Según fuentes de la conselleria se debe a «una medida del plan de eficiencia, ya que se trataba de una estación con muy poca afluencia». Hombre, pues nos ha jodido. Si la parada estuviera a cinco minutos andando del pueblo como mucho, pues vale... pero es que está a tomar por c...!! Un niño de 3 años tiene más luces que todas esas cabezas "pensantes". Si ya decimos que para ser político solo hace falta tener la cara muy dura (estudios para qué????)

user Albertof | Hace más de 12 años

Los políticos dais asco, actuais como si el territorio fuese vuestro cortijo, y así habéis arruinado la administración. Enteraos que el transporte público es deficitario de por si, no se pretende ganar dinero. ¡Sinvergüenzas!

user Sumiso pepero | Hace más de 12 años

Ningún problema. Los mallorquines disfrutamos de pagar el AVE de toda la península y tener trenes tercermundistas aquí.

user pedro | Hace más de 12 años

podeis preparar se fona para cuando vengan los politicos